Casa Batlló, Campanya de Nadal #HaveASnowyDay, on la màgia i la neu es converteixen en protagonistes.

el

Text – Premsa Casa Batlló. Fotos – Albert Roca.

La Casa Batlló es va despertar el passat 19 de desembre coberta d’una capa de neu, una proposta artística de jardí vertical on més de 3.000 flocs de neu que cobriran la façana. Però això no és tot, al seu interior, els visitants descobriran una gran nevada, ja que gràcies a Efectes Especials farem que nevi al Pati de Llums.

casa-1-port

 

A la vegada, hi ha l’acció solidària amb la Fundació Aldees Infantils SOS Catalunya. Un percentatge de les entrades de la Casa Batlló venudes entre el 19 de desembre i el 9 de gener de 2017 es destinarà al desenvolupament del programa de formació i valors a través de la robòtica.

casas-batllo-3casa-batllo-4

Aquest programa de formació té com a objectiu que els nens i nenes més vulnerables aprenguin a confiar en la seva capacitat d’aprenentatge i a desenvolupar la seva creativitat, habilitats motores i estratègies per a trobar solucions, contribuint a millorar la percepció sobre sí mateixos i, d’aquesta manera, millorar la seva autoestima.  

Més informació i venda d’entrades

casa-2

Casa Batlló

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s