“La nit de Merlí”, aquest dilluns 19 de desembre, a TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

El dilluns 19 de desembre, a partir de les 22.35, serà “La nit de Merlí” a TV3. Amb el desenllaç de la segona temporada de la sèrie líder dels dilluns dat i beneït, els actors de “Merlí” es trobaran, cara a cara i en directe, amb el seu públic en una gala presentada per Espartac Peran i Ana Boadas,  on se’ls podrà veure com no se’ls ha vist mai. A més, “Generació Merlí” mirarà de trobar resposta a si la sèrie és versemblant en el seu retrat de la generació adolescent que la segueix.

gm_ent_03-julia gm_ent_09 gm_ent_00

 En un especial presentat per Espartac Peran i Ana Boadas, els alumnes i el professor de filosofia més populars de Catalunya respondran preguntes dels fans, dels seus companys, de qui menys s’ho esperen… i, a més, mostraran unes habilitats que ningú preveia que tinguessin.

“La nit de Merlí” és una producció de TV3 amb la col·laboració d’El Terrat. En el context d’aquesta gala, a més, s’emetrà el documental “Generació Merlí”.

 Generació Merlí

gm_22 gm_20

«Generació Merlí” està pensat per respondre a una pregunta clau: és versemblant la sèrie “Merlí”? Per treure’n l’entrellat, aquest treball dirigit per Àngel Colom, amb guió de Sergi Arévalo i Àngel Colom i realitzat per Patricio Vial, dóna veu als peripatètics del món real i als seus professors. A través d’entrevistes i comentaris d’algunes de les millors escenes de la ficció, que es podran tornar a veure, s’esbossa un retrat de la generació adolescent que segueix la sèrie. Com són aquests peripatètics reals? Quins trets els poden definir com a generació? I, sobretot, coincideixen aquests trets amb els que mostren els personatges de la ficció?
gm_08 gm_17

Al programa, estudiants i professors de Batxillerat de diferents instituts catalans donen resposta a aquestes preguntes. Ho fan parlant obertament de temes i valors que apareixen reflectits a “Merlí”, com la maduresa, l’amistat, la tolerància, la sinceritat, la llibertat sexual, l’amor, la justícia o la felicitat. Es descobrirà com són i com pensen, i en què s’assemblen i en què es diferencien dels personatges de la sèrie. I, a més, com a premi final, es podran descobrir algunes pistes sobre el futur d’un dels peripatètics de la ficció.

“Generació Merlí” manté el to de la ficció i està construït íntegrament amb talls d’entrevistes reals i escenes de la sèrie. Amb un muntatge dinàmic, juga amb les rèpliques i contrarèpliques que es donen entre les seqüències televisives i les valoracions que en fan els testimonis reals. És, a la fi, un breu viatge que recupera alguns dels moments més destacats de les dues primeres temporades de la sèrie i descobreix com els han viscut els que s’hi poden veure més reflectits.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: