Dijous 15 de desembre, a La Villarroel. 22.30 h. Anem al teatre, reflexionem sobre el periodisme de guerra Amb Anna Surinyach, Samuel Aranda, Majo Siscar i Marc Vidal Entrada gratuïta

Text – Redacció-Premsa Grup Focus.

Poques vegades el periodisme puja a escena i, aquest cop, és el periodisme de guerra el que ho fa. On acaba la vida i comença la professió en aquests casos? Quines ‘ferides de guerra’ s’emporten els companys que cobreixen conflictes armats? El pròxim dijous 15 de desembre el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la revista 5WLa Brutal i La Villarroel, al voltant de l’obra La Treva, convida  a reflexionar sobre el periodisme de guerra, en quina situació està i quines perspectives té en un col·loqui post-funció, que tindrà lloc després de la funció de La Treva. Al debat hi participaran, entre altres: Anna Surinyach, editora gràfica de 5W, el fotoperiodista Samuel Aranda, la periodista Majo Siscar i el vice-degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Marc Vidal.

la-treva

El col·loqui es farà a l’escenari de La Villarroel, després de la funció; i l’entrada serà gratuïta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: