Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, protagonistes de la sèrie “Merlí”, presentaran les campanades de TV3

Text. Redaccio.Premsa TV3. Fotos Premsa TV3 / Albet Roca.

Els actors Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, el Pol i la Tània de la sèrie “Merlí” de TV3, seran els encarregats de presentar les campanades de TV3 i d’acompanyar els espectadors en el comiat de l’any 2016 i la benvinguda al 2017.

Foto. Premsa TV3.
Foto. Premsa TV3.

 Tots dos s’han mostrat molt il·lusionats per fer de presentadors i compartir la nit de Cap d’Any amb els espectadors de TV3 “molt animats i fent molta festa”. Serà en un programa especial que Elisabet Casanovas, la Tània de “Merlí”, ha definit com “una bogeria divertida”.
actriu-1

Per Carlos Cuevas, que dóna vida al Pol de la sèrie “Merlí” i que va interpretar l’entranyable Biel a la sèrie “Ventdelplà”, la nit del 31 de desembre “és especial perquè sopes i surts amb gent que estimes. Val a dir que l’Eli i jo som amics, i probablement ens hauríem trobat després de les campanades, perquè sortim de festa junts, llavors aquest any ja passarem tota la nit junts”.
carles-2

L’únic que han pogut avançar de la nit de Cap d’Any és que serà una nit molt especial.  “Tant abans com després de les campanades hi haurà sorpreses”, ha explicat el Carlos, i l’Elisabet hi ha afegit: “Quan s’acabin les campanades, la festa continuarà!”

 Mes informacio:

Entrevistes publicades a Barnafotopress

Elisabet Casanovas

Carles Cuevas

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: