Tània Illa, interpretada per Elisabet Casanovas, “bon rotllo” en les classes de Merlí

Text i Fotos – Albert Roca. 

Des del primer plànol l’actriu Elisabet Casanovas amb el personatge Tània Illa, desperta moltes simpaties en el grup d’alumnes a “Merlí”, la serie que emet cada dilluns TV3. El personatge de Tània és romàntica, somrient i on enfadar-se gairebè es un tema prohibit en la seva forma de ser.

noia

Preg. En primer lloc quins records tens de l’assignatura de filosofia?

Recordo que m’agradava molt la filosofia, tot i que en aquella època no em trobava al cent per cent a les classes, en general, anava fent. Però ja aleshores com ara sempre he cregut que la filosofia és molt interessant.

Preg. Què et diu la frase “T’ho has de prendre amb filosofia”?

Doncs que s’ha de donar la volta a tot, s’ha de respirar i escoltar, que no és tan greu.

Preg. Com pots definir el teu personatge?

La Tània és una noia extrovertida, molt amiga dels seus amics, amb molta sensibilitat, o que respira molt bon rotllo.

actriu 1

Preg. Una alumna que de seguida li agraden les classes del Merlí

Sí, encara que té una doble mirada, ja que el veu com a profe de filosofia, però també com a pare del seu gran amic, el Bruno. Hi ha moments que pensa que és molt guai el que diu Merlí, pero no deixa de pensar en el Bruno.

Preg. Què penses de com es dona la filosofia en els instituts?

Una cosa es com s’ensenya la filosofia i un altre la manera de donar-la. El que penso es que en l’ensenyament les assignatures tindrien que estar molt més connectades, i partint de la filosofia, que és la mare de totes. Merlí ho veu.

actriu 2

Preg. Per finalitzar, què és el que creus que més pot agradar de la serie?

Doncs que hi ha moltes branques, el profe, el Merlí innovador, els diferents profes, els alumnes i els pares. Totes elles aporten moltes coses i situacions. I per això abarca a molta gent. Pot abarcar molta gent.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: