Presentació Diving & Snorkel. Costa Daurada al Saló Nàutic

Text – Redacció-Premxa Divnig 6 Snorkel. Foto – Premsa Diving & Snorkel.

Ahir es va fer la presentacióal Saló Nàutic Costa Daurada del nou projecte de l’Estació Nàutica Costa Daurada per posar en valor les activitats subaquàtiques al Golf de Sant Jordi.

A la foto, Jordi Gaseni (centre), alcalde de l'Ametlla, acompanyat de Vicent Martí i Elisabet Bonfill, president i vicepresidenta de l'Estació Nàutica.
A la foto, Jordi Gaseni (centre), alcalde de l’Ametlla, acompanyat de Vicent Martí i Elisabet Bonfill, president i vicepresidenta de l’Estació Nàutica.

L’Estació Nàutica dela Costa Daurada vol posar en valor l’important patrimoni subaquàtic que pot trobar–se a les aigües del Golf de Sant Jordi. Per fer–ho possible, Estació Nàutica i les empreses especialitzades en snorkel i submarinisme associades, han treballat durant en identificar els principals atractius que poden trobar–se al fons del mar í entre el cap de Salou i el Delta de l’Ebre, un espai geogràfic conegut com Golf de Sant Jordi. Aquest nou projecte s’ha donat a conèixer al Saló Nàutic de Barcelona.

Més endavant serà present a les principals fires de turisme nacionals internacionals a les que assisteix Estació Nàutica de forma directa, o bé de manera coordinada mitjançant el conveni de promoció turística de la Costa Daurada.L’objectiu de “Costa Daurada. Diving & norkel és unifica la gran oerta d’immersió que hi actualment al Golf de Sant Jordi per tal de promocionar-a com activitat turística que pot practicarse durant tot l’any.

Una oferta que es caracteritza per l’ampli ventall de públics que pot abastar, desde nens a adults, principiants submarinistes de nivell avançat. Cal destacar que algunes d’aquestes activitats poden practicar—se a partir dels 6 anys (snorke ) o els 1 anys (submarinisme) .El projecte parteix de la base que la immersió pot fer—se en familia o grups
d’amics, i que aporta sensacions com lal libertat, la flotabilitat, el descobriment del medi marí i la seva biodiversitat, pau, silenci, harmonia, sense renunciar a aquells que busquen experiències submarines
que requereixen de nivell avançat.

Immersions úniques extremes

“Costa Daurada. Diving & snorkeles caracteritzat per tenir productes molt exclusius, entre els que destaca una Tour “snorkel entrettonyines gegants) i Tuna Tour Diving (immersió submarina entre centenars de tonyines gegants), productes únics al món que només poden practicar–se a l’Ametlla de Mar. També s’ofereix la possibilitat de fer immersions arqueològiques en èpoques determinades, visitant un jaciment submarí en plena excavació, al costat d’arqueòlegs professionals.

Un altre de les activitats extremes és la immersió de relictes submarins entre els que destaca “El Cavour”, un vaixell enfonsat durant la Primera Guerra Mundial davant de Calafat, 4 milles del port de l’Ametlla. Conegut també com “El Correu és el derelicte més atractiu de Catalunya: un mercant italià de més de 100 mts d’eslora per 20 de màniga que descansa des de1 917 en un fons de sorra fangosa a 52mts de profunditat. Per la seva alçada,la coberta es troba a 42 mts esdevé un imponent escull artificial que conserva encara un canó que no va arribar a utilitzar contra el submarí alemany que el va enfonsar.

L’Estació Nàutica Costa Daurada, amb 6 kilòmetres de litoral, és el domini nàutic més gran de Catalunya i està formada per cinc municipis: Salou, Cambrils, Mont–roig de Camp i Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l Ametlla de Mar, poblacions que configuren el Golf de Sant Jordi.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s