L’estrena d’Scaramouche, el gran nou musical de Dagoll Dagom, reuneix personalitats destacades de la política i del sector cultural del país

Text – Premsa Dagoll Dagom. Fotos – ©Lolo Vega – ©David Ruano

SCARAMOUCHE, el gran musical de Dagoll Dagom, ha estrenat aquest dijous al vespre al Teatre Victòria. El gran esdeveniment social, ha concentrat personalitats destacades de la política i el sector cultural d’arreu del país. D’aquesta manera, han assistit a l’estrena Carme Forcadell, Presidenta del Parlament de Catalunya; Artur Mas, ex-president de la Generalitat de Catalunya; Raúl Romeva, Conseller d’afers i relacions institucionals, exteriors i transparència; Jordi Sànchez, President de l’Assemblea Nacional Catalana; Isona Passola, Presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català; Juanjo Puigcorbé, Diputat delegat de Cultura i Xavier Díaz, Director de l’Institut Català d’Empreses Culturals entre d’altres

Foto - ©Lolo Vega
Foto – ©Lolo Vega
Foto - ©Lolo Vega
Foto – ©Lolo Vega

Pel que fa al sector cultural, han estat presents Toni Albà, Mireia Aixalà, Silvia Bel, Sergi Belbel, Roger Berruezo, Anna Bertran, Lloll Bertran, Rosa Boladeras, Xavier Bru de Sala, Carles Canut, Marc Cartes, Manel Cuyàs, Agustí Filomeno, Abel Folk, Elena Gadel, Àngels Gonyalons, Marcel Gros, Montse Guallar, Maria Pau Huguet, Miriam Iscla, Joel Joan, Àngel Llàcer, Jordi Martínez, Tomàs Molina, Queco Novell, David Olivares, Joan Pera, Espartac Peran, Mònica Pérez, Ventura Pons, Josep Maria Pou, Ferran Rañé, Joan Manuel Serrat,  Jordi Sánchez, Toni Sevilla i Albert Triola entre d’altres.

Foto - ©Lolo Vega
Foto – ©Lolo Vega
Foto - ©Lolo Vega
Foto – ©Lolo Vega
Foto - ©Lolo Vega
Foto – ©Lolo Vega
Foto - ©Lolo Vega
Foto – ©Lolo Vega

 

Foto - ©Lolo Vega
Foto – ©Lolo Vega

UN MUSICAL DE CAPA I ESPASA

Foto - ©David Ruano
Foto – ©David Ruano

 

SCARAMOUCHE és la nova gran comèdia musical d’aventures, amor i revolució de DAGOLL DAGOM, un projecte de creació pròpia inspirat en la novel·la de Sabatini i en l’imaginari del cinema de capa i espasa. Aquest nou musical de creació amb música d’Albert Guinovart, text i direcció de Joan Lluís Bozzo, i producció executiva d’Anna Rosa Cisquella, està adreçat a tots els públics.

SINOPSI ARGUMENTAL

Foto - ©David Ruano
Foto – ©David Ruano

L’any 1789, el poble de França es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació, es comencen a plantejar una necessitat de canvi. En aquest context de revolta, Scaramouche, un heroi emmascarat, esdevindrà el defensor del poble que escriurà pamflets revolucionaris i s’enfrontarà amb l’aristocràcia donant esperança a tothom.

L’EQUIP ARTÍSTIC

Foto - ©David Ruano
Foto – ©David Ruano

Un espectacle d’aquestes característiques ha comptat amb un gran equip de professionals que l’han fet possible. El llibret de l’obra el firma Joan Lluís Bozzo, que ha comptat amb l’ajut de David Pintó i Joan Vives en les lletres de les cançons. La música i l’orquestració són obra d’Albert Guinovart i en Joan Vives s’ocupa de la direcció musical. La producció executiva ha anat a càrrec d’Anna Rosa Cisquella. Joan Lluís Bozzo és, a la vegada, el director de l’espectacle, i ha comptat amb David Pintó en l’ajudantia de direcció. Miquel Periel ha estat el director de càsting.

EL REPARTIMENT

Foto - ©David Ruano
Foto – ©David Ruano

Scaramouche | Toni Viñals

Olympia | Ana San Martín

Camila | Mireia Mambo

Marquès | Ivan Labanda

Bàrtolo | Jordi Coromina

Fanny | Clara Moraleda

Philippe | Albert Mora

Coullardin – Marquès 2 | Frank Capdet

De la Rose | Pitu Manubens

Madame | Anna Alborch

Dégeon – Armand – Puccinella| Josep Ferrer

Benoit | enamorat | Jan Forrellat

Monsieur de Babineaux – doble de René/Louis – Bastian | Eduard Mauri

Charlotte – Mademoiselle de Lafontaine | Lucía Torres

Albertine – Madame de Pompignan | Cristina Murillo

Madelon – Madame Gifflet | Mireia Dolç

Jeanne – Madame de la Harpe | Neus Pàmies

Coullardin 2 | Marcel Clement

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: