EL LLIBRE DE MERLÍ -Rosa dels Vents- d’Héctor Lozano i Rebecca Beltrán. Filosofia i Merlinades que et faran trempar

el

Text – Redacció-Premsa Rosa dels Vents.

«El llibre de Merlí» – Rosa dels Vents- d’Héctor Lozaon i Rebecca Beltran és un llibre interactiu en què els adolescents poden aprendre filosofia i conèixer-se més responent a les preguntes que els fa Merlí. Un llibre original i únic, en què Merlí es convertirà en el professor particular de cada lector.

libre-merli

La sèrie Merlí ha estat la revelació televisiva a TV3 i La Sexta. El professor suplent de filosofia, Merlí Bergeron, tria un grup d’alumnes de batxille-rat per ser els peripatètics del segle XXI.

Com si es tractés d’un nou Aristòtil, els ensenya a qüestionar les coses, a reflexionar… Però el seu caràcter irònic i irritant és polèmic dins l’institut, perquè no tots els professors estan disposats a aguantar les seves manies… ni tampoc el seu fill, l’alumne més difícil que ha tingut mai, i amb qui intentarà recuperar la relació. El llibre de Merlí re-cull les frases i situacions que més han impressi-onat als espectadors, així com les ensenyances dels filòsofs tractats en la primera temporada de la sèrie.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s