TV3 estrena la temporada amb novetats i fórmules d’èxit

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Amb l’eslògan “Et vull veure” s’ha presentat aquet dimecres  la nova programació de TV3, amb apostes destacades com el retorn de “Merlí”, “Emergències”, “Trinxeres”, “El crac” i “Catalunya Experience”. Una temporada en què TV3 vol seguir sent el referent informatiu, divertir amb l’entreteniment, apassionar amb els esports i emocionar amb la ficció.
port-2

L’acte de presentació a començat amb la foto de família dels presentadors dels diferents espais que formen part de la nova graella de TV3. Després, Toni Cruanyes, editor del “TN Vespre”, ha donat la benvinguda a tots els assistents i s’ha trobat amb l’altre Toni Cruanyes, el de “Polònia” (David Marcé), amb qui ha competit pel faristol per acabar donant pas al director de TV3, Jaume Peral, que ha parlat de les apostes de la nova temporada.

port-1

Peral ha començat parlant d’il·lusió, perquè “és el més pròxim a la sensació que tenim i que volem contagiar-vos amb aquesta programació que us presentem sota l’eslògan ‘Et vull veure’”.

El director de TV3 ha explicat que “hem tancat una etapa i en comencem una de nova i ‘us volem veure’, us volem tenir al costat, i per això hem preparat una programació pensant en l’espectador, en vosaltres, en el que us agrada. ‘Us volem veure’ per servir-vos l’actualitat amb el rigor i la credibilitat de sempre, perquè volem continuar sent el vostre referent informatiu; per divertir-vos amb l’entreteniment; per apassionar-vos amb els esports; per emocionar-vos amb la ficció, amb els programes que expliquen la vida, la història; per engrescar-vos amb la divulgació”.

tv3-2

I per aconseguir tot això “incorporem noves propostes perquè volem mantenir la capacitat de sorprendre-us. I tot plegat tenint sempre present la nostra condició de televisió pública, compromesa amb el territori i amb la nostra indústria audiovisual, compromesa amb la ciutadania”.

Jaume Peral ha parlat de la nova graella que “combina estrenes amb noves temporades de sèries i programes d’èxit, que reformula els magazins, que porta grans cites esportives, culturals i socials i que aposta pels nous formats”.

tv3-1

Al final de la seva exposició Peral ha convidat tothom a veure en primícia “TV3 Confidencial”, l’espai que s’emetrà demà a les 21.55, per presentar a l’audiència la nova programació, i que ha estat elaborat per l’equip de “Polònia”.

Aquesta tardor et vull veure a TV3: vídeo promocional.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: