Gala Aixeca el Teló 2016, que tothom vingui al teatre¡¡¡¡¡

Text i Fotos – Albert Roca. 

Aquest dilluns el Teatre del Liceu va acollir una nova edició de la Gala Aixeca el Teló, que pretèn donar el tret de sortida a la nova temporada deatral, que es presenta apassionant, amb els més de 1.000 espectacles. La gala va ser més especial i enganxosa que mai, amb un ritme frenètic amb actuacions musicals i el punt d’humor que li va donar el presentador Guillem Albà, i que es va posar al públic a la butxaca, fent-los pujar dempeus.

gala-portada port-2 portada-3

La gala va ser conduïda per Guillem i per l’actriu Clara Segura, que van donar pas a un seguit de vídeos enregistrats molt divertits, que posava en solfa el món teatral. Es va reivindicar mé que mai anar al teatre, i es va dir cantant, amb actuacions musicals la de Joan Colomo o Txarango i l’aparició estelar del gran Clown Tortell Poltrona.

pallasso gala-2 joan-colomo gala-1 gala-3

Una gala amb rerefons molt significatiu, amb música i alegria molta alegria, davant les penúries de l’Iva en els teatres, però amb molta esperança ja que el teatre que es fa a Catalunya és molt bo i molt gran, i només cal anar-hi a veure les propostes que ja s’han posat en marxa al llarg de la temporada. En cada obra, cada espectacle hi ha un gran equip humà i artístic, trencant barreres i la quarta paret, esmentada en una divertida enquesta en un dels audiovisuals que es van projectar.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: