TVE Catalunya emet dilluns 15 d’agost el documental sobre el FC Barcelona “Barça Dreams”

el

Text – Redacció-Premsa TVE Catalunya. Foto – Premsa TVE Catalunya.

Dilluns 15 d’agost a les 19:00h a La 2 TVE Catalunya emet el documental sobre el FC Barcelona “Barça Dreams”. El documental explica la història del FC Barcelona a partir del somni i de la visió del seu fundador, Joan Gamper, fins a la seva consagració gràcies als èxits dels últims temps, que han convertit al club en un dels més poderosos del món.

Sin título-2 copiaLa narració discorre a través del testimoni d’analistes, tècnics i jugadors que explicaran per què l’entitat fundada per Hans Gamper el 1899 és més que un club. El documental “revela els secrets d’un poderós club de futbol que desperta admiració a tot el món i que està estretament lligat a la identitat catalana, fent realitat el lema del Barça: més que un club”.

Es tracta, en definitiva, “d’un viatge emocional cap a l’ànima del club que Gamper va fundar fa 115 anys”. S’hi reviuran “els somnis i les ambicions d’una llarga llista de futbolistes que perseguien la glòria en un dels clubs de futbol més admirats dels últims temps”.

Jugadors emblemàtics de l’entitat com Kubala, Cruyff, Guardiola o Messi tenen un lloc destacat en el documental.

“Barça Dreams” és un documental de Jordi Llompart.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s