Arranca el rodatge de “Mil coses que faria per tu”, entre València i Barcelona

el

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Mil coses que faria per tu, una producció associada de TV3 i dirigida pel cineasta català Dídac Cervera, és una comèdia d’embolics amb un rerefons sentimental i detectivesc, que té com a protagonista l’actor Peter Vives (“La Riera”). El rodatge començarà aquest dilluns, 15 d’agost, a València i s’acabarà a Barcelona el 13 de setembre.

Peter Vives i Iris Lezcano
Peter Vives i Iris Lezcano

El film de Dídac Cervera, que també ha dirigit “Els innocents”, està basat en l’argument original de Joan Sanz i protagonitzat per l’actor Peter Vives, que els espectadors de TV3 coneixen pel seu paper de Nil a la sèrie “La Riera”. També ha participat en altres produccions com “Volare” o “Barcelona, nit d’estiu”.

“Mil coses que faria per tu” també compta amb la participació de l’humorista Peyu, un dels personatges dels programes “Còmics” i ”APM?” de TV3, i d’altres actors que han participat en diverses produccions de la cadena. És el cas de Boris Ruiz (“Ventdelplà” i “La granja”, i “Laia”, “La Xirgu” i “13 dies d’octubre”); Cristina Brondo (“Poblenou” i “16 dobles”); Pep Cortés (“Laberint d’ombres” i “Infidels”), i Jordi Vilches (“La Sagrada Família” i “Kubala, Moreno i Manchón”). A més, formaran part del repartiment Carmen Barrios ( “Carmina o revienta”), Iris Lezcano ( “L’Alqueria Blanca” i “Carlos, rey emperador”), i Carles Sanjaime ( “Cinco metros cuadrados”).

Peter Vives
Peter Vives
Peyu
Peyu

Es tracta d’una producció de la companyia catalana Alhena Production en coproducció amb la valenciana Dacsa Produccions i la francesa Papaye. Compta amb la producció associada de TV3, amb la participació de TVE i amb el suport de l’ICEC, l’ICAA i Culturarts.

Dídac Cervera explica que “és una comèdia esbojarrada, propera al surrealisme i l’absurd que té com a principal referent, pel que fa al guió, les comèdies de Woody Allen. Un tipus d’humor que sempre m’ha agradat, molt focalitzat en els diàlegs i les relacions entre els personatges i que en aquest cas hem decidit explotar i portar al límit. Com a ‘Annie Hall’ o ’Desmuntant Harry’, pel·lícules que entren a dintre del terreny del metallenguatge jugant amb els personatges i la càmera. En l’àmbit visual hem agafat com a referent les pel·lícules de Guy Ritchie, comèdies que es desenvolupen en el marc del thriller, com és el cas de “RocknRolla”, i que entren en un univers molt particular tant pel que fa al ritme trepidant que tenen, com per l’ús que fan de la càmera i la manera com construeix els seus personatges”.

Sinopsi:

“Mil coses que faria per tu” és una comèdia en què se succeeixen diversos embolics, amb un toc sentimental i detectivesc. En Dani (interpretat per Peter Vives) ha perdut el rellotge de luxe que la seva novia, la Mònica (Iris Lezcano), li ha regalat pel seu aniversari.

Farta de tot un seguit de decepcions, la Mònica decideix trencar amb en Dani qui, aconsellat per l’Elías, un amic aficionat a la psicologia (el Peyu), farà l’impossible per recuperar el rellotge i salvar la relació entre en David i la Mònica. Però el que havia de ser una estratègia fàcil de portar a terme esdevindrà en una història plena d’embolics que inclouran policia, mafiosos i un lladre de segona fila, tot amb bones descàrregues de surrealisme i humor.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s