Rivaldo fitxa pel F.C. Barcelona Legends

el

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. Fotos – Premsa F. C. Barcelona.

Rivaldo serà un dels nous integrants del FC Barcelona Legends, l’equip d’exjugadors que, a través dels seus partits arreu del món, contribueix a la tasca de globalització de la marca Barça i els seus valors, així com de rendibilització de la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional.

  Rivaldo, amb el vicepresident primer, Jordi Cardoner, i el directiu Pau Vilanova, durant la trobada

Rivaldo, amb el vicepresident primer, Jordi Cardoner, i el directiu Pau Vilanova, durant la trobada

 

Rivaldo ha estat aquests dies a Barcelona, on ha participat en els actes de presentació de l’entesa del Club amb Konami, com a nou Premium Partner del Club durant les properes tres temporades. Coincidint amb aquesta visita l’exjugador brasiler va mantenir una trobada amb Jordi Cardoner, vicepresident primer del Club, i el directiu Pau Vilanova, durant la qual van tractar altres vies de col·laboració de Rivaldo amb el Club i amb la Fundació.

Una de les possibilitats que es van tractar és que Rivaldo es converteixi en nou ambaixador de la Fundació FC Barcelona en els projectes socials que s’impulsen al Brasil, a través de l’aliança amb l’Unicef i amb el Banc Interamericà per al Desenvolupament. Aquestes iniciatives solidàries estan basades en el foment de valors a través de l’esport entre els joves i en l’ús de l’activitat esportiva com a eina d’inclusió social per a col·lectius amb discapacitat.

Durant la trobada, Rivaldo va recordar la seva gran relació amb Nicolau Casaus, i el seu nét Jordi Cardoner li va tornar agrair el gest que va tenir el 13 de juny del 1999, en el Barça-Betis (4-1) de Lliga jugat l’endemà d’un homenatge que es va fer a Casaus. Rivaldo, després de marcar el segon gol, ho va celebrar ensenyant una samarreta en què, en lloc del seu nom, es llegia el de Casaus.

Rivaldo va defensar la samarreta del primer equip entre els anys 1997-2002, i al seu palmarès com a blaugrana destaquen dues Lligues (1997/98, 1998/99), una Supercopa d’Europa (1997) i una Copa del Rei (1997/98).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s