La gran festa del llibre del Club TR3SC, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

el

Text – Redacció-Premsa Cub TR3SC. Fotos – Premsa Club TR3SC.

El Club de Cultura TR3SC ha celebrat avui dimecres la Festa del Llibre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Prop de 300 assistents han pogut descobrir les novetats editorials d’aquest Sant Jordi durant tota la tarda, a través d’espectacles literaris, entrevistes, converses sobre literatura i actuacions poètiques amb els autors convidats.

potysfsLa festa, presentada pel periodista de RAC1 Xavier Bundó, ha estat un esdeveniment únic, on s’han succeït les intervencions dels diferets autors convidats. Un cop presentades les seves propostes literàries per la diada d’enguany, els autors s’han envoltat dels seus seguidors per signar llibres i sortejar-ne alguns.

IMG_7289Els autors presents han estat Víctor Amela, amb la novel·la La filla del Capità Groc, Premi Ramon Llull (Grup62); Pep Puig, amb La vida sense la Sara Amat, Premi Sant Jordi (Editorial Proa); Pau Riba i Francesc Miralles amb el títol La revolució que ara toca (Editorial Pòrtic); Màrius Serra amb Res no és perfecte a Hawaii (Editorial Proa) i Josep Maria Bunyol, amb Jo també veia Bola de Drac  (Editorial Ara llibres). També han presentat llibres Adam Martín (Mans, una reivindicació de la vida manual, Editorial Pòrtic); Quim Morales i tot l’equip de La segona hora (La segona hora fa història, Editorial Columna); Oriol Cruz i Toni Mata (Manual prohibit de l’imitador, Editorial Bridge); Jofre Martorell i Pere Mejan (La puta història de Catalunya de la iaia, Editorial Bridge) i Roger de Gràcia (60 dies a Cuba, Editorial Ara llibres).

IMG_7298Empar Moliner, que havia de presentar Tot això ho faig perquè tinc molta por –Premi Mercè Rodoreda– ha estat baixa d’última hora.

L’Espai TR3SC de Sant Jordi a La Virreina

El club TR3SC celebrarà igualment Sant Jordi des de les 10.00h fins les a 21.00 h el proper dissabte 23 a La Virreina. A l’espai del Club, s’hi podran comprar llibres, s’hi faran lectures literàries, concerts i signatures. Com ja ve fent, també hi haurà música en directe de diversos artistes com Paula Valls (11:30h), Pantaleó (12:00h), Gemma Humet (12:30h). LORIEN (13:00h), La Folie (13:30h), Joan Rovira (14:00h), Artur Cabanes (14:30h), A cámara lenta (15:00h), Jordi Ninus (15:30h), Trau (16:00h), Isaac Ulam (16:30h), Miquel del Roig (17:00h), Eugènia Crispin Duet (17:30h), Enric Verdaguer (18:00h), Animal (19:00h) i Patty Lodeiro (19:30h).

Entre els nombrosos escriptors que signaran llibres, trobarem autors de primera línia. Comptarem amb Alicia Kopf, Lyona i Marcus (d’11:00h a 12:00h), Elena Roche i en Pep Puig (de 12:00h a 13:00h); Òscar Dalmau, els components de Blaumut i Isabel-Clara Simó (de 13:00h a 14:00h); Joan Serra, Jair Domínguez i Jofre Martell (de 16:00h a 17:00h); Núria Feliu, Raül Romeva i Eduard Estivill (de 17:00h a 18:00h); Albert Pla, Jorge Díaz i Javier Ikaz (de 18:00h a 19:00h); Marta Sanz i Frances Ribera “Titot” (de 19:00h a 20:00h).

Els més petits podran gaudir d’un contacontes (11h) per començar la jornada festiva de la millor manera. A més, també hi haurà degustació de café gràcies a Dolce Gusto.

Sobre els 10 anys del TR3SC

Creat el 23 d’abril de 2006, el TR3SC és un projecte cultural únic a tot Europa impulsat pel Departament de Cultura, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Promoteatre, que ha anat evolucionant fins a incorporar organitzacions destacades del sector cultural com Focus, Bitò Produccions, Abacus, El Periódico, Planeta, la Federació Llull i Time Out. Constituït com a Club de Cultura, el TR3SC ha ofert als seus socis durant 10 anys continguts i promocions de totes les disciplines cultuals i artístiques d’arreu del territori català.

En aquesta dècada d’existència, el TR3SC ha venut 1,8 milions d’entrades, organitzat 4.500 activitats exclusives per als seus socis i presentat 1.400 preestrenes cinematogràfiques. 70.000 persones han utilitzat el carnet TR3SC i fins a 140.000 persones han gaudit dels seus avantatges. Actualment, 8,4 és la mitjana d’entrades a l’any que consumeix un soci del TR3SC.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s