La sèrie de TV3 “KMM”, adquirida per VME dels EUA

el

Text-Redacció-Premsa TV3. Fotos- Premsa TV3.

VME, la cadena de televisió en espanyol associada a les estacions de la televisió pública nord-americana, n’ha adquirit els drets d’emissió de la serie de TV3 “KMM”. L’operació de venda l’ha gestionat Endemol Shine International. Els tres detectius de Barcelona, interpretats per Jordi Martínez, Marc Cartes i Núria Gago, porten la professió a la sang i en cada episodi es colaran a les llars nord-americanes parlant com els hispans establerts als EUA. “KMM” és una sèrie per al públic familiar, una barreja de drama i comèdia que ofereix sorpresa i contrast a través de personatges reals i molt humans.

_PEP9884 copia portada

 “KMM” es una producció de TV3 amb la col·laboració de Diagonal TV que es va emetre per primera vegada per la cadena catalana entre els anys 2012 i 2014. Consta de tres temporades i de 39 episodis. És una idea original de Javier Olivares i Anaïs Schaaff, que també és la cap de guió, amb direcció de Kiko Ruiz i Abigail Schaaff.

_PEP9961 copia

 VME arriba a més de 70 milions de llars als Estats Units. El servei de transmissió digital de 24 hores es dedica a entretenir, educar i inspirar a les famílies, en espanyol, amb una barreja de produccions originals, estrenes, adquisicions i programes de televisió pública, adreçat especialment als hispans. www.vmetv.com.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s