La plantilla del F. C. Barcelona visita els hospitals i el Saló de la Infància

el

Text – Redaccio-Premsa F. C. Barcelona. Fotos – Premsa F. C. Barcelona.

El dia d’avui serà inoblidable per a molts nens i nenes que han pogut gaudir de la companyia dels jugadors del FC Barcelona, que un any més han complert amb la tradició i han visitat els diferents hospitals de la ciutat per portar regals i somriures als nens i nenes ingressats. La iniciativa, que s’emmarca en la campanya ‘Un somni per un regal’ de la Fundació del Club, ha comptat amb la presència dels jugadors i tècnics del primer equip, així com una representació de la Junta Directiva, amb els vicepresidents Jordi Cardoner, Jordi Mestre i Manel Arroyo al capdavant, així com del Patronat de la Fundació i de les comissions del Club. Després de l’expectació creada al Miniestadi amb l’entrenament de portes obertes, els jugadors s’han dividit en diversos grups i han visitat els hospitals de Barcelona, Badalona i el Saló de la Infància.

Mascherano i Messi amb un dels nens ingressats a l’Hospital de Barcelona. Foto - Premsa F. C. Barcelona.
Mascherano i Messi amb un dels nens ingressats a l’Hospital de Barcelona. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

La representació més nodrida ha estat la que ha visitat l’Hospital de Sant Joan de Déu, amb el capità Andrés Iniesta, Ter Stegen, Arda Turam, Vermaelen, Luis Suárez, Juan Carlos Unzué i els directius Silvio Elías, Pau Vilanova i Emili Rousaud.

Els encarregats de repartir regals a l’Hospital Vall d’Hebron han estat Neymar Jr, Alves, Douglas, Bartra i José Ramon de la Fuente, acompanyats dels directius Josep Ramon Vidal-Abarca i Jordi Moix. A l’Hospital de Sant Pau han estat Piqué, Sergio i Joan Barbarà amb el vicepresident Manel Arroyo, mentre que fins a l’Hospital Germans Trias i Pujol s’han acostat Bravo, Mathieu i Francesc Cos, acompanyats dels directius Jordi Calsamiglia i Enrique Tombas.

Jordi Cardoner, Adriano i Munir, durant la visita al Cottolengo Padre Alegre. Foto - Premsa F. C. Barcelona.
Jordi Cardoner, Adriano i Munir, durant la visita al Cottolengo Padre Alegre. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

Uns dels més afortunats han estat els nens de l’Hospital de Barcelona, que han rebut la visita de Messi, Mascherano i Pepe Costa, juntament amb el vicepresident Jordi Mestre. La cara de felicitat dels nens i nenes era indescriptible quan Messi apareixia a l’habitació amb les bosses de regals.

L’Hospital de Nens de Barcelona ha rebut Sergi Roberto, Masip, Luis Enrique, Joaquín Valdés i el directiu Joan Bladé. Fins al Cottolengo del Padre Alegre s’han apropat el vicepresident primer Jordi Cardoner i els jugadors Adriano, Munir i el preparador físic Rafel Pol. La casa Ronald McDonald, per la seva part, ha tingut la presència de Rakitic, Jordi Alba, Edu Pons i el directiu Xavier Vilajoana.

Partidet de FutbolNet amb Sandro i Aleix Vidal

Sandro i Aleix Vidal, en el partidet de FutbolNet del Saló de la Infància. Foto - Premsa F. C. Barcelona.
Sandro i Aleix Vidal, en el partidet de FutbolNet del Saló de la Infància. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

Fins al Saló de la Infància s’han acostat Sandro i Aleix Vidal, acompanyats de la vicepresidenta de la Fundació Maria Teixidor. Els jugadors han participat en un partidet de FutbolNet a l’estand que la Fundació té en el recinte de la Fira, on se celebra una de les cites infantils més emblemàtiques de la ciutat durant les festes nadalenques. A més dels partidets al minicamp de FutbolNet  que s’organitzen a l’estand de la Fundació, emmarcats en el projecte de foment de valors, els nens poden jugar al taller de grafits i fotografiar-se amb els trofeus del Triplet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s