La cantant Chenoa i el presentador Àngel Llacer donaran la benvinguda al 2016, per TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

El presentador del programa “Còmics”, Àngel Llàcer, i la cantant Chenoa, jurat de l’edició d’aquest any d’“Oh Happy Day”, seran els encarregats de donar la benvinguda al 2016. La transmissió de TV3 de les campanades de Cap d’Any del 2015 es farà, per tercer any, des de l’avinguda Maria Cristina de Barcelona. Serà a les 23.35.

Foto Cap d'ANy H ok

La revetlla de Cap d’Any a TV3 començarà amb humor i esport de la mà del “Zona zàping” a les 21.55, continuarà amb la sàtira política del “Polònia” amb un especial 12 campanades a les 22.30. Després de les campanades, el raïm i el brindis de rigor, el programa “16 i rock-and-roll” donarà la benvinguda musical a l’any nou.

Barcelona tornarà a celebrar, per tercer any consecutiu, amb tots els ciutadans d’arreu de Catalunya l’arribada del nou any 2016, amb un espectacle promogut conjuntament per l’Ajuntament i Turisme de Barcelona. Aquest any, l’espectacle, ideat per Jaume Bernadet, comptarà amb la música, el foc, l’aigua i la llum com a protagonistes.

El presentador del programa “Còmics”, Àngel Llàcer, i la cantant Chenoa, jurat de l’edició d’aquest any d’“Oh Happy Day”, seran els encarregats de donar la benvinguda al 2016 amb tot els espectadors de TV3, des de l’avinguda Maria Cristina de Barcelona.

Foto Cap d'Any 2

El moment àlgid de l’espectacle seran les campanades de Cap d’Any. En els últims instants del 2015, les quatre columnes de Puig i Cadafalch de Montjuïc s’il·luminaran per tocar els quarts i donar pas a les dotze campanades que marcaran l’inici del 2016. TV3 i Catalunya Ràdio faran la retransmissió conjunta d’aquest moment.

La parella formada per Àngel Llàcer i Chenoa compartiran amb els espectadors de TV3 aquest moment d’alegria on no poden faltar el raïm i el cava. Dos presentadors que amb la seva espontaneïtat van prometre que la nit de Cap d’Any estaria plena de sorpreses.

Especial “Zona zàping: Zona 2015”

La revetlla de cap d’any començarà a les 21.55 amb l’especial “Zona Zàping: Zona 2015”. Serà un resum de l’any esportiu. S’hi podran trobar les imatges més impactants i curioses del món de l’esport. A més, els presentadors de TV3 faran petits gags relacionats amb l’actualitat esportiva de l’any. Una cita televisiva que s’ha convertit en imprescindible per acabar l’any.

“Polònia”: especial dotze campanades

A partir de les 22.30, l’espai de sàtira política “Polònia” recordarà els dotze moments més destacats de l’any a través dels seus gags. Els fets més importants del 2015 sempre han tingut una rèplica als gags del programa i la millor manera de tancar l’any és fer-ne memòria.

Al rànquing del millor de l’any de “Polònia” hi ha espai per a tothom. Des de l’auge de Ciutadans, passant pel declivi del PP fins a l’arribada a l’alcaldia de Barcelona d’Ada Colau (Agnès Busquets) o el trencament de Convergència i Unió.

I també hi ha lloc per al famós procés sobiranista, on aquest any ha passat de tot. Les eleccions al Parlament, amb els balls de Miquel Iceta (Ivan Labanda), la declaració d’Artur Mas (Bruno Oro) al TSJC o les eternes negociacions entre JxSí i la CUP.

“16 i rock-and-roll”, la benvinguda musical a l’any nou

El primer programa de l’any nou a TV3 serà tota una celebració musical. Durant més de dues hores “16 i rock-and-roll” portarà la música d’avui i d’ahir a l’inici del 2016 amb un recull de videoclips per a tots els gustos, just després de les campanades.

“16 i rock-and-roll” donarà la benvinguda al 2016 amb un recull de videoclips musicals. El programa reunirà tant els èxits de l’any que s’haurà deixat enrere com melodies de tots els temps. Serà tota una celebració musical. N’hi haurà per a tothom.

No només es repassaran els èxits que ha donat l’any 2015, també es viatjarà als 60, 70, 80 i 90, passant per un munt d’estils que aniran de la música electrònica més ballable al soul més sensual, de la rumba o el reggaeton als grups catalans. I per acabar, la música més relaxant perquè tard o d’hora hem d’anar a dormir.

Més de dos-cents clips donaran una benvinguda inoblidable al nou any en un muntatge àgil i amb molt de ritme…i sobretot, molta música, per tothom i per tots els gustos.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: