“Barcelona, nit d’hivern”, avui divendres 4 de desembre, arriba als cinemes

Text – Redacció-Premsa TV3. Foto – Albert Roca. 

Aquest divendres, arriba als cinemes la nova pel·lícula de Dani de la Orden, «Barcelona, nit d’hivern”. Coproduïda per TV3, el film és la seqüela del fenomen «Barcelona, nit d’estiu», on s’hi retroben personatges i se’n coneixeran de nous. Històries d’amor, de desamor, d’adaptació, de temeràries, d’irresponsables i, a vegades, d’ocultes que tenen lloc la nit màgica de Reis.

cartell

El llargmetratge posa de manifest que les històries d’amor no tenen estacions preferides, sinó que passen en qualsevol moment. A «Barcelona, nit d’hivern» l’espectador es retrobarà amb alguns dels personatges protagonistes de la primera pel·lícula i en coneixeran de nous que viuran un nou capítol dels seus peculiars enamoraments durant una màgica nit de Reis.

Repeteixen Miki Esparbé, Bárbara Santa-Cruz, Àlex Monner, Cristian Valencia, Jordi Pérez i Bernat Saumell, i apareixen en el repartiment Alberto San Juan, Ruth Llopis, David Guapo, Alexandra Jiménez, Berto Romero, Jose Corbacho, Montserrat Carulla, Clara Segura, Assumpció Balaguer, Tina Sainz, Mariano Venancio i Fanny Gautier.

L'equip de Barcelona, nit d'hivern, en la preestrena d'aquest dimarts 1 de desembre a la Sala Barts
L’equip de Barcelona, nit d’hivern, en la preestrena d’aquest dimarts 1 de desembre a la Sala Barts

D’altra banda a “Barcelona, nit d’hivern” la temàtica central no sempre serà l’amor, ja que, tot i que hi ha històries d’amor. També s’hi trobaran històries de desamor, d’adaptació, de temeràries, d’irresponsables i, a vegades, d’ocultes. L’edat també varia. Si bé en la primera pel·lícula la franja d’edat era dels 20 als 40 anys, aquí la tercera edat tindrà el seu espai.

Sinopsi:

Descobrirem noves històries protagonitzades per Adrián, un jove de trenta anys irresponsable, que organitza una festa esbojarrada per intentar recuperar la seva exnòvia; l’Oscar, de vint anys, que vol deixar-se estar de nòvies i només pensa a sortir de marxa; un rei Melcior, temerari, que deixa atònits els nens i adults quan salta de la carrossa enmig de la cavalcada de Reis per seguir una misteriosa noia; la Carme, una àvia entranyable amb ganes de compartir amb la seva família el secret que porta amagat des de fa temps, i finalment, en Jaume, un avi rondinaire a qui la inesperada visita d’una jove francesa el durà a recordar l’amor de la seva vida.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: