Emocions i molts premis en el XI Sopar Solidari d’Esport Solidari Internacional

Text – Albert Roca. Fotos – Albert Roca-Carmen Esmeraldas.

L’Hotel Catalonia Plaza va reunir divendres a 500 persones, provinents del món empresarial, cantants, esport, televisió i altres… en el XI Sopar Solidari d’Esport Solidari Internacional, presidit per l’entranyable Josep Maldonado.

foto port 2fiesta 12 port

El Photocall

En el Photocall van posar molts dels protagonistes que pujarien pocs moments després per donar o rebre diferents premis: Sr. Joan Rossell (President de la CEOE, Sr. Salvador Alemany (President d’ABERTIS), Excma. Teresa Fernández de la Vega, Lucrecia, Sr. Jordi Cardoner, Vice-president del Barça, Sr. Joan Collet, President del RCD Espanyol, Marina Rossell, Raul Tamudo, Karmele Marchante, Isidre Esteve, Melcior Mauri, Julio Salinas, Roberto Heras,  Pemi Fortuny (ex-cantant de Lax’n Busto), Jordi Hurtado, Luis del Olmo,  Helena Garcia Melero, Elena Gadel, Siro Lopez, Lluis Canut, Jose Luis Carazo, Xantal Llavina, Tatiana Miroshnychenko, presidenta mundial de gimnàstica estètica, Pere Tapies,  Regina do Santos, Rebeca, Doll Van Doll, Mònica Green, Carme Lluveras, Wang Cheng, delegat del Dalai Lama a Espanya, Ramon Mª Calderé, Ivan Perez, Jesús Angoy, Agustí Ramirez (Los Diablos), José Mª Gay de Liébana, Iñaki Anasagasti, Ambaixador de Sudàfrica, Ambaixador de Cap Verd, Justo Molinero, Sabela Alvarez (Miss World Barcelona 2014), Albert Costa, Angel Morales.. entre d’altres….

photocal 1 bis photocall 2 photocall 3 photocall 4 photocal 5 copia phtoocal 7

photocal 7 photocal 8 pohtocal 9 photocal 10 photocall 11 photocal 12 photocal 13 pohotocal 14 photocal 15 photocal 16

La gala

La gala, presentada per Pep Plaza va tenir diferents actuacions musicals, com el que va fer de manera espontània Marina Rossell,  i moments molt emotius com el que va tenir la dona de Justo Molinero, Montse Rodríguez, que va llegir un escrit que va posar la pell de gallina a tots els presents. Tot seguit es van anar atorgant els premiis, i que van tenir com a pulnt culminant els tres premis ESI, a persones que han destacat durant la seva vida per la seva tasca solidàri. En aquesta edició els guardopnats han estat ÉRIC ABIDAL (Ex-jugador del Barça i President de la Fundació Abidal.) – que no va poder arribar a temps, DR. BONAVENTURA CLOTET (Reconegut arreu del món per la seva investigació sobre la SIDA i President de la “Fundació Lluita contra la SIDA” i l la Excma. Sra. MARÍA TERESA FERNÁNDEZ DE LA VEGA.

fiesta 1 copia fieta 2 fieta 3 fieta 4 fiesta mujer fiesta 6 fieta 7 fieta 8

pohtocal 9 fieta 10 fiesta 13 fiesta 14 fiesta 15 fiesa 16 fiesa 17

 

subastapremio 1premio 3 bispremio 4

La cirereta final 

L’emotiva i en molts moments divertida i distesa gala, va finalitzar amb les paraules de l’amfitrió, el president d’ESI, Josep Maldonado, que va parlar de la gran humanitat i solidaritat que hi ha en el món i que fan possibles nit com aquesta, amb famosos que no venien com a tal sinó com a persones solidàries, amb ganes de posar el seu granet de sorra.

maldonado maldonado 2

Després va arribar la tradicional subhasta, conduïda per Pep Plaza i la cantant Lucrecia, i l’espectacular moment final, amb l’exhibició de la gimnasta catalana Natalía García. La cirereta d’una nit inoblidable per tots, reivindicant el món de l’esport solidari.

subasta 1

natalia

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: