Jordi Dalmau «Volem que sigui una nit de retrobament entre les famílies que estàn en la situació del Pol»

Text – Albert Roca. Fotos -.Pasarel·la Gaudí Núvies-Arxiu Jordi Dalmau

El proper diluns 16 de novembre Barcelona, al Teatre Condal, viurà una nit molt especial: La Gala Solidària Proyecto Pol, i que reunirà moltes cares conegudes, amb l’objectiu principal de recaptar fons i d’aixecar una llum d’esperança. El seu organitzador i copresentador juntament amb l’actor Joan Pera, el dissenyador Jordi Dalmau ens parla de la gala i de la malaltia. 

dalmau port

Preg. En primer lloc, t’havies implicat algun cop en algun projecte benèfic?

Estic implicat en un altre projecte, amb una fundació de la meva ciutat: Apadis, on portem a terme un projecte de disseny amb els nens del grup.

Preg.  Com coneixes el Proyecto Pol ?

Conec el Proyecto Pol a travès d’una núvia que ens va enviar un missatge i ens va demanar fer un petit gest per aquest nen. Vem començar dedicant la nostra col.lecció a les enfermetats rares i a fer el seu símbol d’un cor amb ales a la Passarel.la Gaudí, i no contents amb això i volent donar-los més difusió, vem decidir fer la gala que veurem el proper dilluns dia 16 al Teatre Condal.

Preg- I com vas titular la col·lecció?

El seu nom: Hechizo, per nosaltres, és com estàn aquestes persones, fins el moment que algú descobreix una cura per a ells.

jordi-dalmau-1001

Preg- Quin resultat va tenir?

El resultat va ser molt bó, va tenir molt bina acollida per part del públic.

jordi-dalmau-1137

Preg. – Com estàs visquent tota la preparació de la gala?

Estem vivint la preparació de la gala molt intensament i molt emocionats, perquè ens hem trobat gent que col.labora amb la causa amb la que estem fent grans coses. Tots els artistes es van implicar sense pensar-ho al conèixer el projecte, i això és molt d’agraïr.

Preg- I com serà la Gala?

Volem que sigui una nit de retrobament entre les famílies que estàn en la situació del Pol, i donar-los a conèixer a la resta de la manera més simpàtica possible. De fet, estaré presentant la gala amb el gran Joan Pera, amb el que farem petites intervencions com si fosim «la extraña pareja» versió pare-fill.

Preg. – … i amb molta esperança, veritat?

Sí. Molt esperançadora i amb un missatge possitiu.

Preg. – Pel què has conegut, com podries definir aquesta malaltia?

Per a mi és una malaltia molt dura, com tantes altres, però amb la que cada día que passa és un èxit i un gran pas, ja que l’esperança de vida és extremadament baixa.

Preg. – I apart de venir a la gala, que pot fer la gent per posar el seu granet de sorra?

Qui vingui, s’ho passarà d’allò més bé, i qui no pugui fer-ho, pot col.laborar a través de la pàgina de l’associació www.proyectopol.com, no poden comprar merchandising de Proyecto Pol.

Jordi Dalmau, amb un dels vehicles Mercedes Benz-Autolica, que ha participat en l'esponsorització de la Gala.
Jordi Dalmau, amb un dels vehicles Mercedes Benz-Autolica, que ha participat en l’esponsorització de la Gala.

Preg. – En algunes declaracions que hem llegit has dit que “estic on estic perquè m’han ajudat”

Efectivament, sempre hi ha algú en el camí de qualsevol que t’ajuda a obrir portes, a tancar-les a traspassar-les…. Desprès ja és feina teva treballar i tirar endavant

Preg. – Catalunya a més sempre ha estat un país solidari, com en fets com les maratons de TV3

És un fet demostrat que Catalunya és solidària, pel que demano que ens unim una vegada més el proper día 16.

Preg. – Per finalitzar, ens pots avançar una mica com serà la Gala, quins seran els principals atractius? Vindrà molta gent coneguda?

Com  he avançat abans, el Joan Pera i jo estarem interactuant durant tota la nit, i estaràn acompanyant-nos artistes de la talla de Jordi LP, Roko, Mònica Guech, que ademès és la compositora i cantant de la cançó «corazón con alas» , Pep Sala, el pianista dePáramo, Mònica Green, Barragán i La Tribu Urbana, una gran companyia de ball que va estar amb la nostra firma a sobre dela Passarel.la Gaudí .  Entre el públic, tambè tindrem a moltes cares conegudes, però haurèu de venir a la gala per descobrir-los.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: