Gran Gala Benèfica Proyecto Pol, dilluns 16 de novembre, al Teatre Condal de Barcelona, amb molts artistes i convidats

Text – Redacció-Premsa Proyecto Pol. 

Dilluns 16 de novembre, al Teatre Condal de Barcelona, a les 21 hores, es celebrarà la Gala Benèfica Proyecto Pol, en la que participaran molts artistes, com Mónica Green, Pep Sala, Roko, Carlos Parejo, el pianista De Páramo, el Xef Jordi Cruz, Alberto Cerdán, Jordi LP, Mónica Guech…

Sin título-1

Tota la recaptació de les entrades anirà destinada íntegrament a la investigació de la infermetat «rara» HIPERGLICINEMIA NO CETÓSICA ,que tenen 14 nens a tota Espanya, (en realitat actualment, i malauradament, només queden 10 casos) amb, de moment, nul·la esperança de vida.  A la Gala hi vindran 4 nens amb les seves famílies d’arreu d’Espanya, ja que Proyecto Pol, està centrat en la infermetat de tots els casos existents.

proyecto pol

El presentador i organitzador de la Gala és Jordi Dalmau, conegut dissenyador d’alta costura, (ja ha fet varies accions en benefici del projecte). Donat que serà una gala emotiva, s’ha volgut donar «un toc» d’humor, per tant serà presentada per Jordi Dalmau i l’actor Joan Pera. amb petites seqüencies de teatre en cada presentació.

Vídeo promocional de la Gala

https://www.youtube.com/watch?v=SiFp3l8gDrM&feature=share

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: