Investidura dels Confrares de Mèrit ¡ Confrare d’Honor, a la Setmana del Cava de Sant Sadurní

Text – Albert Roca. Fotos – Carlos Ferriz. 

La seu de la Confraria del Cava, a Torre-ramona, a Subirats, ha acollit aquest dissabte l’investidura dels nous confrares de mèrit: Cristina Brondo, Roger Coma, Llucià Ferrer, Oriol Castro i Joan RAs, i el confrare d’honor Jaume Plensa. En un dels actes centrals de la Setmana del Cava de Sant Sadurní d’Anoia.

confraria port 2

foto portada

Un dels grans protagonistes de la nit ha estat l’escultor Jaume Plensa, investit Confrare d’Honor, recollint el testimoni del confrare d’honor 2014, Miquel Barceló. Jaume Plensa ha estat elogiat com un des escultors més importants a nivell internacional. Jaume ha fet un elogi del cava per tot el que suposa en diferents àmbits. Cal recordar que també en aquest 2015, Jaume Plensa ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona.

jaume plensa

IMG_7661 copia

Pel que fa als Confrares de Mèrit, en aquesta edició han estat investits el presentador Llucià Ferrer -del que se’l va recordar pels seus programes a Barça Tv amb les penyes- l’actriu Cristina Brondo -molt coneguda per la seva participació en series de televisió i pel·lícules-, l’actor Roger Coma -que a més de participar en filmes i series de televisió, té una vessant literària i també activa en el món del cava-, el xef Oriol Castro i Joan RAs, president de l’ACadèmia Catalana de GAstronomia.

investidura

En els moments previs a la proclamació hi hagut l’actuació del Ball de Pastorets.

pastorets

La Reina del Cava 2015, Carla Nieto, proclamada fa 15 dies en l’inici de la Setmana del Cava, radiant i espectacular, va lluir un vestit de Guess by Marciano, sabates de Miu Miu i Joies de Tomás Sabo.

carla

Els propers actes de la Setmana del Cava seran la Investidura dels Joves Confrares -el proper dissabte 24 d’octubre-, la Cursa Solidària País del Cava, a benefici de la Marató de TV3 -el proper diumenge 25 d’octubre- i el Sopar Solidari a benefici de Càritas -divendres 20 de novembre.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s