Oliver Stone, Gran Premi Honorífic del Sitges, Festival Internacional de Cinema de Catalunya

Text – Redacció-Prensa Festival Cinema de Sitges. Fotos – Albert Roca-Carlos Ferriz. 

Sitges va retre aquest diumenge l’homenatgea un dels grans de la indústria cinematogràfica internacional: Oliver Stone. El Festival ha estendre la seva catifa vermella per rebre al cèlebre director i productor nord-americà, que va rebre, en un multitudinari acte a l’Auditori, el Gran Premi Honorífic del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

oliver premi

Stone, amb tres Oscar i cinc Globus d’Or al seu palmarès i autor de films inesborrables com Platoon, Wall Street o JFK, va compartir la seva experiència i coneixements en una atapeïda Màster Class a la sala Tramuntana.

Oliver Stone, al Photocall del Mirador de Sitges
Oliver Stone, al Photocall del Mirador de Sitges
Oliver Stone, a la catifa vermella del Festival de Cinema
Oliver Stone, a la catifa vermella del Festival de Cinema
Oliver Stone rep de mans d'Angel Sala, el Premi Honorífic del Festival de Cinema
Oliver Stone rep de mans d’Angel Sala, el Premi Honorífic del Festival de Cinema

A través de les preguntes dels assistents, Stone ha repassat diversos films de la seva dilatada carrera, com Natural Born Killers, Nixon o World Trade Center, o la seva darrera faceta com a director de d ocumentals. Stone ha resumit la seva manera d’afrontar cada projecte que endega amb tres paraules, “visió, imaginació i inspiració”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: