AMOR I SHAKESPEARE. L’exit del Festival GREC arriba al Teatre Poliorama, del 26 de setembre a l’1 de novembre

Text – Premsa Amor i Shakespeare. Fotos – © Josep Aznar.

A partir del dissabte 26 de setembre i només fins al 1 de novembre, es podrà veure a l’escenari del Teatre Poliorama l’espectacle AMOR I SHAKESPEARE, un viatge per les diverses maneres de viure la passió amorosa, vistes a través dels personatges que habiten les comèdies del dramaturg anglès, i protagonitzat per Ariadna Gil, Laura Aubert, Mercè Pons, Sílvia Bel, Rosa Renom, Aleix Albareda, Àlex Casanovas, Joel Joan  i Jordi Boixaderas. 

Foto © Josep Aznar
Foto © Josep Aznar

AMOR I SHAKESPEARE està dirigit per Josep Maria Mestres, amb dramatúrgia de Guillem-Jordi Graells i traducció de Joan Sellent.

Foto © Josep Aznar
Foto © Josep Aznar

Proteu i Júlia, Valentí i Sílvia d’Els dos cavallers de Verona; Benedicte i Beatriu, Claudi i Hero de Molt soroll per no res, i el quartet de cavallers i de dames de Treballs d’amor perduts… Totes aquestes parelles representen algunes de les moltes maneres en què esclata i es manifesta l’amor i que poden anar dels idil·lis encisadors als amors galants i superficials, de les astúcies gens netes a les hostilitats aparents que amaguen les febleses.

Foto © Josep Aznar
Foto © Josep Aznar

Aquestes històries, interpretades ara per un planter excel·lent d’actors i actrius, es van escriure fa quatre-cents anys, però els sentiments amorosos amb prou feines han canviat. Els conflictes sentimentals retratats per Shakespeare, del naixement del qual es va celebrar el 450è aniversari el passat 2014, desfilaran davant dels nostres ulls amb les intervencions del clàssic fool shakespearià i amanits amb música i cançons. Les mil cares de l’amor, segons el dramaturg més gran de tots els temps: un Shakespeare essencial. 

Foto © Josep Aznar
Foto © Josep Aznar

Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona i Anexa.Sin título-1 copia Horaris:

cartell 2
Del 26 de setembre al 1 de novembre
Teatre Poliorama
De dimecres a divendres: 21h.
Dissabtes: 18h. i 21h.
Diumenge: 21h.
Durada: 90 min
Espectacle en català 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: