Roger Pera i Mingo Ràfols, protagonitzen «Van Gogh, el musical», a partir del 12 de setembre al Teatre del Raval

Text – Redacció-Premsa Van Gogh, El Musical. Fotos – Premsa Van Gogh, El Musical 

A partir del 12 de setembre, l’espectacle musical VAN GOGH, EL MUSICAL es podrà veure a l’escenari del Teatre del Raval, protagonitzat per ROGER PERA com a Vincent Van Gogh i MINGO RÀFOLS com a Paul Gauguin.

van gogh portada

El musical, que és una creació de Joan Olivé i Roc Olivé, compta amb tres músics en directe: Dionís Olivé, a la guitarra acústica; Víctor Gorriti, a la guitarra elèctrica i Núria García, al violí i la col·laboració especial de Pep Sala com a veu del Gira-sol. El repartiment el completa Miquel Malirach com a Ursula Layer.

van gogh 2

VAN GOGH, EL MUSICAL és una comèdia de situació al més pur estil ‘La extraña pareja’ o ‘Plats bruts’ amb la peculiaritat que la nostra parella còmica es troba en ple segle XIX, en un petit poble francès anomenat Arlés i està formada per dos grans pintors impressionistes: en Vincent Van Gogh i en Paul Gauguin, que varen viure junts durant dos mesos de l’any 1888. Durant aquest temps de convivència, en Van Gogh s’enamorarà d’una prostituta d’Arlés que es deia Úrsula Layer, el màxim desig de la qual era ser pintada i fornicada, o viceversa, pel gran pintor impressionista Paul Gauguin, qui justament estava passant una etapa poc inspirada.

van 4

El simple fet d’imaginar-se pintant una prostituta rural i poc amant de la depilació no l’ajudava massa a sortir de la seva apatia pictòrica. El desig de Paul Gauguin era fugir a Tahití a pintar indígenes nues. En Vincent Van Gogh, per la seva part, intenta seduir l’Úrsula i demanà consell al seu amic Robert, un gira-sol amb molt poc a dir; o potser no? Com aconseguirà Vincent Van Gogh l’amor de l’Úrsula Layer? Amb un autoretrat? O cantant una bona cançó…, ja que això és un musical, i és el que més s’estila?

La vida d’en Vincent Van Gogh explicada de la manera més boja i gamberra possible, passant per Holanda, París, Arlés o el sanatori Saint-Rémy-de-Provence i fins el dia de la seva mort, el 29 de juliol de 1890, ara fa 125 anys..

van 3

Horaris i preus:
Estrena: 14 de setembre.   Prèvies: 12 i 13 de setembre.
Funcions regulars a partir del 17 de setembre i fins l’1 de novembre.
Idioma: espectacle musical en català. Música en directe.
Dijous, divendres i dissabtes, a les 21h, i diumenges, a les 18h.

Preu taquilla: 22€

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: