L’ànima de “Cites” en un CD

Text – Redacció-Premsa TV3.

Els dies 18 i 19 de juliol, en exclusiva amb el diari “El Periódico de Catalunya”, es podrà comprar el disc de “Cites”, una sèrie on la música és l’ànima. Els seguidors d’aquesta ficció de TV3 podran aconseguir-ne la banda sonora, que ha cridat l’atenció i ha despertat expectació des de l’emissió del primer capítol. Luthea Salom, Bullit, Delorean, Núria Graham o The Trees, entre altres, són algunes de les veus que s’hi poden sentir.

DISC _ galeta CITES“Quan comences a pensar en una història, una sèrie, vols entrar en un món nou, un món de ficció. Els guions, els personatges, l’univers, són bàsics, però l’ànima te la dóna la música”, explica Pau Freixas, el director de la sèrie.

Els dies 18 i 19, únicament i exclusivament, el CD estarà a disposició dels espectadors amb el diari “El Periódico de Catalunya”, al preu de 9,95 €. Aquesta ànima de “Cites” en un CD conté 18 cançons seleccionades per respondre a l’esperit de la sèrie i al millor de la seva expressió musical, a través d’artistes joves i imaginatius com Luthea Salom, Delorean, Bullit, Núria Graham, Pájaro Sunrise, The Free Fall Band, Bryan Caffrey, Anna Moliner, The Trees, Anímic, Enric Verdaguer, Dulce Pájara de Juventud, Julieta Jones i Aida Oset, Pablo Yupton, Lucas Peire i Pablo Campos.

“Tal com em passa a la sèrie, aquesta tria de cançons em genera un estat d’ànim positiu i tendre al mateix temps, m’estova i em fa somriure, té un punt alegre i juganer i un altre de més reflexiu: a vegades m’entristeix i d’altres m’enamora. En definitiva, un petit viatge pels estats d’ànim pels quals tots passem en la nostra recerca de l’amor”, afegeix Pau Freixas.

TRACK LIST

1.    Luthea Salom – Blank piece of paper

2.    Bullit – Lucky

3.    Luthea Salom – Be me

4.    Delorean – As time breaks off

5.    Enric Verdaguer – Fun

6.    Núria Graham – Will

7.   Pájaro Sunrise – Old goodbyes

8.   The Free Fall Band – Contemporary love

9.   Bryan Caffrey – Monotonous ways

10. Anna Moliner – Moon

11. The Trees – Revelations

12. Anímic – Buttercups

13. Enric Verdaguer – When I was a kid

14. Dulce Pájara de Juventud – Freak in tales

15. Julieta Jones – You’re not here

16. Pájaro Sunrise – Song for Evangeline

17. Núria Graham – Oregon

18. Aida Oset, Pablo Yupton, Lucas Peire i Pablo Campos – Cançó de

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: