“2 Many Clips”, el nou programa de musical de TVE, avui estrena

Text – Redacció-Premsa TVE Catalunya. Fotos – Albert Roca. 

Eclecticisme, informació i bona música, a l’entorn dels videoclips. Aquest és el pretext del nou programa “2 Many Clips”, de producció propia de TVE Catalunya, una revista musical setmanal que fa una ullada als videoclips produïts per la indústria discogràfica arreu del món. El programa el presenta Senén Armengol, i s’emet tots els dilluns a la 2 a partir de les 19:10h durant aquest estiu.

LOGO 2 Many Clips

Aquest passat dijous es va presentar el nou programa als Estudis de Sant Cugat, aprofitant un dels enregistraments del programa amb una entrevista a “Mi Capitan”. L’acte va comptar amb la presència del director i presentador Senén Armengol i la Directora de Producció de Programes de RTVE Catalunya, Anna Cler, van presentar aquesta nova proposta per l’estiu.

Anna Cler va explicar que és un programa de «música fresca, variada i de diversos estils» i l’artífex de «2 Many Clips» és el Senén. «Tot i no  haver presentat mai un programa fa molts anys que treballa a TVE i viu intensament la música, per això hem confiat en ell, volem donar oportunitats als treballadors de la casa i estem força orgullosos de la seva feina». A més, «a la televisió pública ha d’haver-hi programes culturals i divulgatius, però també d’entreteniment, i programes de música. La música a vegades està oblidada a les televisions i aquesta és l’aposta de TVE», va afegir.

ana ana 2

Per la seva banda, el creador i presentador del programa, Senén Armengol, va explicar: «És un programa d’estiu, fresc i divertit, per a ‘tots els meus públics’, gent que li agradi la música i que tingui un criteri». També va remarcar que no serà un programa convencional: «Volem trencar esquemes i tòpics, jo sóc rocker i m’agraden les harley, però també m’agraden els animals i per això als programes m’acompanya la meva gossa, la Cuca». Armengol ha descrit «2 Many Clips» com un programa «fresc, ràpid, lleuger i molt variat, on també farem una ullada al rock femení  i s’acabarà amb soul i funky i amb rock poderós.».

senen senn 2

D’altra banda, el realitzador del programa, Miki Sabater, va explicar el tractament de la imatge del programa: s’enregistra amb dues càmeres, amb un muntatge molt àgil, que busca plans poc habituals i «aprofitant la imatge del Senén, que dóna molt de joc». A més, va afegir: «Ensenyem una mica com es fa un programa de televisió, nos ens importa que surtin les càmeres, els focus i la gent treballant, volem ensenyar el que hi ha al darrere».

dire

«2 MANY CLIPS», la nova aposta de TVE Catalunya per aquest estiu

Imatge d'una de les gravacions, amb la formació "Mi capitán"
Imatge d’una de les gravacions, amb la formació «Mi capitán»

L’espai compta amb una selecció de fragments de videoclips amb estils i grups musicals diversos, tant de casa nostra com d’arreu. L’objectiu de «2 Many Clips» és transmetre la passió per la música, adreçat a un públic ampli i divers que li agrada gaudir-la, ja sigui enllaunada o en directe.

A cada programa Senén Armengol estarà acompanyat d’un músic que protagonitza algun dels videoclips que s’emetran. Aquest convidat explicarà alguna anècdota relacionada amb el seu enregistrament i en farà una tria dels tres videoclips que més li agradin i dels quals els espectadors podran veure fragments. A més, cada setmana hi haurà una proposta d’agenda de concerts, actuacions i festivals de música que tindran lloc durant aquest estiu a Catalunya.

 Inici de luxe, amb Roger Bardají de GLAUCS

En el primer programa, que s’emet aquesta tarda a les 19’10 hores, a la 2, es podran veure entre d’altres videoclips dels següents intèrprets: Loquillo & Nu Niles, AC/DC, Hamlet, Los Hermanos Dalton, Izah, Mürfila, Janelle Monae, S.F.D.K., Paul McCartney, Dorian, Nile Rodgers (feat. Chic) i ’77. A més, es celebrarà el 20è aniversari de dues bandes d’aquí: Glaucs i Sabor de Gràcia.

Senén Armengol, director i presentador del programa, entrevistarà Jofre Bardagí, de Glaucs, que ens explicarà quins són els seus tres videoclips favorits.

I tancarà el programa el videoclip de Los Inhumanos«Me duele la cara de ser tan guapo», que amb el Sevilla, de Mojinos Escocíos, celebren enguany el seu 35è aniversari.

Senén Armengol, director, guionista i presentador

Senén Armengol Casas va començar fa més de 25 anys a treballar en programes musicals de Televisió Espanyola com ara «Querido cabaret», «Ven al Paralelo» «Dora Dora», presentats per Guillermina MotaSara Montiel Juan Monleón.

Tot seguit va començar a col·laborar en revistes musicals com Popular 1, Mondo Sonoro o Ruta 66, o en altres ben diferents com 2.000 Maníacos, Primera Línea o la de l’Ateneu Barcelonès. Tot això ja ens dóna una idea del seu bagatge cultural, però a més cal tenir en compte que ha vist milers de concerts de tot tipus (26 en tres dies és el seu rècord, i els seus tres primers van ser Queen, Iron Maiden i Spandau Ballet), i és un conegut agitador cultural de la nit barcelonesa, ja sigui com a promotor o DJ.

Fa dos anys va participar molt activament en el programa de RTVE Catalunya «Blue Zulú» i en l’actualitat forma part de l’equip de «Para todos la 2», per on han passat més de 600 actuacions musicals de tot tipus. Tots aquests factors completen i donen forma al cocktail perfecte que serà el seu programa «2 Many Clips».

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: