Els neozelandesos Princess Chelsea presenten nou àlbum el divendres 26 de juny a La Cava Club de Sitges

 Text – Premsa La Palmera Torta. Fotos by Hayley Theyers.

El pop retrofuturista de «The Great Cybernetic Depression», el nou àlbum de la banda liderada per Chelsea Nikkel, aterra a Sitges aquest divendres 26 de juny, en la seva única cita a l’estat espanyol.

Foto by Hayley Theyers
Foto by Hayley Theyers

La nova entitat cultural sitgetana, La Palmera Torta, ha presentat el cartell del tercer concert organitzat per l’associació, dins del cicle de concerts mensuals que programen el primer cap de setmana de cada mes a La Cava Club del Retiro de Sitges. Després dels primers dos concerts amb artistes del país, el barceloní Pau Vallvé i els lleidatans Renaldo & Clara, ara ha arribat el torn de la primera banda internacional.

poster_princess

Princess Chelsea, vinguts de les antípodes neozelandeses, faran parada i fonda a Sitges per presentar el seu acabat d’estrenar àlbum «The Great Cybernetic Depression» (Flying Nun / Lil’ Chief Records, 2015). Aquest concert, inclòs dins de la seva gira de presentació europea que els està duent per més de 10 països i amb més de 20 actuacions programades, serà l’única parada prevista del grup kiwi a Catalunya i a tot l’estat espanyol.

Basant-se en l’èxit del seu àlbum de debut «Lil Golden Book», el qual va generar gran sensació a internet amb el vídeo de la cançó «Cigarette Duet» (acumulant prop de vint milions de visualitzacions a Youtube), el nou àlbum de Princess Chelsea és una èpica brillant i xispejant on es van teixint capes i capes de sintetitzadors per crear un univers fantàstic més enllà d’aquest món.

Foto by Hayley Theyers
Foto by Hayley Theyers

Amb influències que van des de Kraftwerk fins a Isao Tomita i Eurythmics, amb aquest àlbum Chelsea Nikkel canalitza les seves ansietats i canta sobre relacions personals que es van entrellaçant a la seva narrativa, en un treball d’apocalipsi individual que transforma la depressió en un so catàrtic, ric i brillant. Hi ha qui diu que aquest àlbum està ambientat al 2023 i que sona com l’univers.

December Harvest i Scott Man

Princess Chelsea (NZ) + December Harvest. Divendres 26 de juny. 20h. La Cava Club del Retiro. Sitges. Entrades anticipades a codetickets.com: 5€ / Taquilla: 7€.

Scott Mannion (Lil’ Chief Records). Divendres 26 de juny. 23h. La Cava Club del Retiro. Sitges. Entrada gratuïta.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: