25 anys de Grangel Studio a b’Ars, Barcelona Internacional Arts & VFX Fair

 

Text – Redacció-Prensa b’Ars. Fotos – Albert Roca. 

Aquest any el Grangel Studio celebra els seus 25 anys amb una exposició. L’estudi ha col·laborat en la creació i disseny d’una vintena de llargmetratges d’animació, i en aquesta edició el b’Ars va exposar una àmplia mostra realitzada del treball elaborat per un dels films més emblemàtics: La novia cadáver de Tim Burton i Mike Johnson. Durant 3 anys l’equip principal de Grangel Studio, format pels germans Carlos i Jordi Grangel i Carles Burgès van estar involucrats en la creació dels personatges, disseny de prototips i  la supervisió de l’estil dels ninots de producció.

cadaver 1 cadaver 2 cadver grangel 1

Aquesta va ser una de les activitats estrella de la segona edició de b’Ars. Barcelona Internacional Arts & VFX Fair, fira que gira al voltant dels efectes visuals i l’animació i que es va celebrar de l’11 al 14 de juny al Convent dels Àngels. El festival va comptar amb experts vinguts de tot el món: creatius que treballen per les empreses més importants del sector, com Pixar, DreamWorks, ILM o Disney. En la seva darrera jornada, el diumenge 14 de juny, el b’Ars va proposar una sèrie d’activitats gratuïtes destinades a famílies i públic en general amb la intenció que aquests es puguin endinsar al món dels Efectes visuals (VFX).

bars

b’Ars. Barcelona Internacional Arts & VFX Fair, és un projecte organitzat i finançat per Vivi Film i Minimo VFX, que compta amb el suport de la Generalitat i la col·laboració de Barcelona Activa, l’Ajuntament de Barcelona i Europa Media. L’esdeveniment busca connectar el talent creatiu amb la indústria audiovisual nacional i internacional, concentrant professionals de les arts i els efectes visuals (VFX) per al cinema, la televisió i els videojocs a la capital catalana. b’Ars potencia la vessant artística i la producció en cloud i s’inspira en esdeveniments internacionals de característiques similars, com Siggraph a EEUU, referent en el sector amb més de 40 edicions i 20.000 visitants, FMX a Stuttgart, principal fira del sector a Europa amb més de 14.000 visitants, y de manera complementària a la fira d’Annecy, especialitzada en animació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: