Maria Carme Roca va celebrar «Ja en són 50!»‏

el

Text – Redacció-Chordà Comunicació. Fotos – Jordi Milian.

Ahir dilluns, al vespre Maria Carme Roca va celebrar, acompanyada d’amics, lectors i una nodrida representació del sector editorial (autors, editors, periodistes, distribuïdors…),  que «Ja en són 50» això és, que ja ha publicat 50 títols des del primer, «Una setmana plena de boires» i l’últim publicat fa uns pocs mesos, «La merla blava«.

Foto Jordi Miliian
Foto Jordi Miliian

La Carlota Torrents, la seva agent literària, va obrir l’acte amb una «una acció poèticotitulariana» com va piular l’editora Pema Maymo. La Carlota Torrents va construir una història seguint un per un tots els 50 títols publicats de la Maria Carme Roca.

A continuació la Carlota Torrents i la Maria Carme Roca van mantenir una conversa en què van anar desgranant els 18 anys que han passat entre el primer llibre i el que fa 50. Maria Carme Roca va dir «Escric perquè no ho puc evitar.  […] Malgrat que sempre he escrit, no va ser fins passat els trenta que m’ho vaig començar a plantejar seriosament i com opció de vida. […] Demanaria als editors i al sector en general que continuem treballant plegats i amb entusiasme encara que el moment no sigui gaire dolç, que resistim

Foto Jordi Milian
Foto Jordi Milian

Més de 120 persones van voler acompanyar a la Maria Carme Roca i celebrar amb ella els 50 títols, entre d’altres van assistir-hi:  Laura Borràs, Joaquim Bejarano, Reina Duarte, Lluís Llort, Glòria Gasch, Pema Maymo, Sergi Dòria, Victòria Cardona, M. Dolors Sàrries, Jordi Fernando, Jordi Milian, Coia Valls, Martí Nadal, Ignasi Blanch, Àngel Burgas, Joan Portell, Jordi Miravet, Patrizia Campana, Anna Maria Villalonga…

Foto Jordi Milian
Foto Jordi Milian

L’acte es va celebrar a la Casa Golferichs (Barcelona), espai amb el qual la Maria Carme Roca te una relació molt personal. Allà va estudiar batxillerat superior i també li van lliurar, alguns anys després, el seu primer premi literari.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s