El Teatre Grec acull un espectacle basat en tres textos de William Shakespeare del 16 al 19 de juliol

Text – Redacció-Premsa Amor & Shakespeare. Fotos – Premsa Amor & Shakespeare. 

A partir del dijous 16 de juliol i només fins al diumenge 19, es podrà veure a l’escenari del Teatre Grec l’espectacle AMOR & SHAKESPEARE, un viatge per les diverses maneres de viure la passió amorosa, vistes a través dels personatges que habiten les comèdies del dramaturg anglès, i protagonitzat per Ariadna Gil, Laura Aubert, Mercè Pons, Sílvia Bel, Rosa Renom, Aleix Albareda, Àlex Casanovas, Joel Joan  i Jordi Boixaderas. 

grac 2AMOR & SHAKESPEARE està dirigit per Josep Maria Mestres, amb dramatúrgia de Guillem-Jordi Graells i traducció de Joan Sellent.

Proteu i Júlia, Valentí i Sílvia d’Els dos cavallers de Verona; Benedicte i Beatriu, Claudi i Hero de Molt soroll per no res, i el quartet de cavallers i el quartet de dames de Treballs d’amor perduts… Totes aquestes parelles representen algunes de les moltes maneres en què esclata i es manifesta l’amor i que poden anar dels idil·lis encisadors als amors galants i superficials, de les astúcies gens netes a les hostilitats aparents que amaguen les febleses. Aquestes històries, interpretades ara per un planter excel·lent d’actors i actrius, es van escriure fa quatre-cents anys però els sentiments amorosos amb prou feines han canviat. Els conflictes sentimentals retratats per Shakespeare, del naixement del qual es va celebrar el 450 aniversari el passat 2014 desfilaran davant dels nostres ulls amb les intervencions del clàssic fool shakespearià i amanits amb música i cançons. Les mil cares de l’amor, segons el dramaturg més gran de tots els temps: un Shakespeare essencial. 

grec 1Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona i Anexa.

A la funció del 17 de juliol hi haurà servei d’audiodescripció i acompanyament. En aquesta mateixa funció estaran disponibles programes en braille i en lletra impresa accessible per a persones amb discapacitat visual.

El dia 2 de juliol, a les 19.30 h, hi haurà una conversa sobre aquest espectacle a la Biblioteca Jaume Fuster.

Horaris:
Del 16 al 19 de juliol
Teatre Grec 22 h
Durada: 90 min
Espectacle en català

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: