Una CITA de luxe amb l’actriu Aida Folch

Text – Albert Roca. Fotos – Valentí Fainé.

Dins el gran repartiment de la serie “Cites” que emet TV3 els dilluns destaca també amb llum pròpia l’actriu Aida Folch, protagonista de molts filmes i series de televisió i que amb aquesta serie s’estrena a la televisió catalana. A la serie Cites Aida interpreta el paper de Mia Font, una Excort, que busca algú amb qui construir una vida des de zero. Tot un repte tenint en compte que es tracta d’una dona que atreu als homes i que desprén una seguretat de ferro.

aida por

Preg. Què t’ha semblat participar en aquesta serie, a TV3?

Em feia molta il·lusió, ja que TV3 no m’havien trucat mai per fer una serie, encara que havia fet alguna TV Movie.. I estic contenta, ja que a més el català és la meva llengua materna. Apart de tot, aquesta serie em semblava una molt bona serie.

aida 1

Preg. I del teu personatge que ens pots explicar?

És una noia molt superficial, sap l’efecte que els hi provoca als homes amb la seva seducció. És una mica tirànica, però tot és una màscara. Li agrada jugar amb els homes, no té pels a la llengua, fa el que vol. I busca enamorar-se….

aida 2

Preg. Pateixes pel teu personatge?

No m’agradaria posar-se en la seva pell, ja que es perd moltes coses autèntiques i en la serie es veurà com. aprendrà a veure gent autèntica i gent sincera, encara que d’entrada no ho sap fer això.

Preg. I la pots comprendre?

La veritat és que és un personatge que podem veure per tot arreu. És així perque la vida ha anat així. Té una gran seguretat amb sí mateixa perquè es molt guapa, però no es deixa conèixer ja que pensa que si ho fan es deixaran d’interessar. Ha sigut molt divertit fer aquest personatge ja que és molt bruta, molt nocturna, i a la vegada és molt agradable. Penso que el públic s’ho passarà molt bé amb ella.

aida 3

Preg. Ens vem trobar per primer cop en la presentació del filme “El embrujo de Shangai” de Fernando Trueba. Qué és el que més has canviat des d’aleshores?

Amb el temps vas madurant al igual que els meus personatges. Perds la naturalitat, tot és més tècnic, fas més composició de personatges, i buscas que el seguent   sigui un repte, fent coses diferents.

Preg. I com ha anat rodar amb el director de la serie Pau Freixas?

Treballar amb Pau Freixas ha sigut un somni. Estic convençuda que canviarà la tele ja que vol apostar per la qualitat. No he vist mai una persona que tingui tanta energia, que dirigeixi tant bé als actors. Te el control de tot, i una energia molt positiva.

aida 4

 Preg. Ser finalitzar. Quin record t’emportes de la serie Cites?

Cada projecte és diferent. Però amb Cites he rigut com mai. Reconec que feia molt de temps que no m’ho havia passat tant bé, i se’m ha fet molt curt, amb els tres capítols en que hi estic present.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: