Jane Monheit ret homenatge a Judy Garland, aquest dissabte al Teatre Coliseum

Text – Redacció- Premsa Round About Midnight. Fotos – Timothy Saccenti.

La cantant novaiorquesa Jane Monheit aterra aquest dissabte 2 de maig  a Barcelona per rememorar el jazz de Judy Garland a l’escenari del Teatre Coliseum. Segons Monheit, el recital “s’allunya del drama i celebra tot allò que estimem de Judy, l’enorme goig que ens va dur a través dels seus temes i la seva comprensió innata del jazz”. 

Foto Timothy Saccenti
Foto Timothy Saccenti

El talent precoç de Jane Monheit aviat va despuntar després de quedar finalista de la Thelonius Monk Competition de 1998. El seu primer àlbum va ser distingit com a millor disc de debut per l’Associació de Periodistes de Jazz dels Estats Units i el segon va coronar la llista Billboard del gènere el 2001. El seu novè treball The Heart Of The Matter (Decca / Emarcy) ha estat nominat a nou Grammys i  produït per Gil Goldstein, que ha treballat amb gegants com Wayne Shorter, Gil Evans i Pat Metheny. Monheit és una de les veus renovadores del jazz des dels postulats del musical i la música pop contemporània.

Foto Timothy Saccenti
Foto Timothy Saccenti

Round About Midnight

El de Jane Monheit és el tercer concert del Round About Midnight, on ja han actuat el contrabaixista israelià Avishai Cohen [20/03] i el mestre tunisià del llaüt Dhafer Youssef [18/04]. La propera actuació dins de la programació del cicle és la de Dianne Reeves [15/05] que torna a Barcelona després de recollir el Grammy al millor àlbum de jazz vocal per Beautiful Life.

Round About Midnight porta a la ciutat veus de primera línia dins del panorama internacional i ofereix un cicle urbà i cosmopolita en un espai únic, on la música a curta distància es dóna la mà amb una oferta d’oci nocturn selecte.

TEATRE COLISEUM

Gran Via de les Corts Catalanes, 595. Barcelona. 902 33 22 11

Preu de les entrades: de 25 a 38€. Venda d’entrades a www.grupbalana.com, la taquilla del Teatre Coliseum, a www.atrapalo.com i a www.ticketmaster.es.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: