Nues, una comèdia de cine, al Teatre Borràs

el

Text i Fotos Albert Roca.

Aquest dijous es va estrenar de manera oficial “Nues” al Teatre Borràs. Es tracta d’una divertida comèdia plena d’embolics, protagonitzada per un director de cinema, Ramón Bilbao –interpretat per Pep Munné- envoltat per tres dones: la seva dona, la seva amant i la protagonista de la seva propera pel·lícula, interpretades per Mone Teruel, Mónica Pérez i Alba Sáez-Marta Tovar. L’obra està dirigida per Eduardo Duran i Jaume Morató i produïda per Dream Planet, que dirigeix l’actriu i cantant Gisela.

nues 2 portada

 En la roda de premsa de presentació, celebrada aquest passat dimarts es va parlar que l’obra mostra el procès previ d’un filme, en el que a través de tres dones, la dona del director Ramón Bilbao, la guionista i la jove actriu, s’acaba compartint tot, la casa, el projecte… i el llit, que tot plegat dona com a resultat un divertid vodevil de “tota la vida”, amb els moments clàssics de portes que s’obren i es tanquen, i divertides situacions i embolics.

nues 3

nues 4

Un altre dels alicients és que és una obra plena de sorpreses on els personatges ofereixen molt de joc, en la que res és el que sembla.

nues 5

Més informació i venda d’entrades

Nues 1

https://tickets.grupbalana.com/balanatickets_borras/es_ES/entradas/evento/2979

 

 

 

.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s