Mariona Ribas visita “Menú degustació”, aquest diumenge a TV3

el

Text – Redacció-Premsa Tv3. Foto – Premsa Tv3.

Diumenge, a partir de les 20.25, el programa “Menú degustació”, de Tv3,  rebrà l’actriu Mariona Ribas que haurà de competir amb Llucià Ferrer per fer una de les grans salses catalanes: l’allioli.

mariona

L’actriu Mariona Ribas visitarà “Menú degustació” en un programa que es dedicarà a un dels ingredients més preuats: l’oli d’oliva verge extra. El Llucià i la Mariona competiran fent una de les grans salses catalanes amb base d’oli: l’allioli. Ho faran a màquina, però també a mà, o sigui que faran bíceps. Tot això en un programa on, amb en Jordi Jacas, es cuinarà un menú… per sucar-hi pa.

“Menú degustació” (abans “Menú cap de setmana”) és un docuxou gastronòmic presentat per Llucià Ferrer i el xef del Molí de l’Escala, Jordi Jacas. Cada setmana, el programa visita un municipi de Catalunya on cuinen en espais insòlits i sorprenents. En cada capítol també els acompanya i ajuda un convidat famós. Amb una durada de 30 minuts, “Menú degustació” fa un acostament a l’univers gastronòmic lúdic, divulgatiu, intens i entretingut alhora. Hi conflueixen diferents registres televisius: reptes, “coaching”, trucs, competicions, entrevistes, tocs d’humor…

Al final de cada capítol es posa a prova la imbatibilitat de la cuina de les nostres àvies: el patrimoni culinari del país. En un renovat duel gastronòmic, les àvies de Catalunya es retran amb diferents especialistes de la cuina amateur del país: peixaters, bloguers, consogres, boletaires, estudiants de cuina… Tots competiran en la seva pròpia versió del mateix plat popular català. Per la seva banda, en Jordi farà la seva particular aproximació 3.0 de la recepta en qüestió.

“Menú degustació” és una producció de TV3 amb la col·laboració de Batabat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s