Sitges 2015 celebra el 20è aniversari de ‘Seven’ en el seu cartell

el

Text – Redacció-Premsa Festival de Cinema de Sitges. 

Una capsa de cartró sanguinolent és el símbol de l’impactant final de l’emblemàtica pel·lícula Seven, de David Fincher, recordat per tots els fans del gènere, que el setembre celebrarà el 20è aniversari de la seva estrena i que torna a portar la marca de l’agència CHINA. El Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya commemora aquesta fita dedicant-li el cartell de la seva 48a edició, que se celebrarà entre el 9 i el 18 d’octubre.

cartell festi

Seven, estrenada el 1995, va suposar un punt d’inflexió en el gènere del thriller policíac, modernitzant-lo i fusionant-se amb el cinema de terror, creant el que és probablement el millor psycho-thriller de les últimes dècades. L’expressió de terror, ràbia i dolor de Brad Pitt a les últimes escenes no s’esborrarà mai de les retines dels espectadors, que enguany podran recordar el film de Fincher a Sitges.

El cartell de Sitges 2015 ha estat elaborat, un cop més, per l’agència CHINA en un homenatge a Seven i on apareix la petjada de Mark Rothko i Antoni Tàpies.

L’equip de Rafa Antón, director executiu de l’agència –i que treballa la imatge del Festival des del 2002–, ha explicat que “el cartell d’aquest any és, en el fons, una pista. Un element en el que intueixes moltes coses, però que obre encara més interrogants. Una petita ajuda per a entendre com encaixen les peces del puzzle. Perquè l’únic que fem és agafar un element central de Seven, com és la caixa, i descontextualitzar-lo. Només quan imagines aquest tros de cartró ensangonat com a part d’un tot és quan entens de quina pel·lícula estem parlant. És una invitació als nostres fans a sentir-se part d’un petit thriller. I aquesta és la nostra manera d’homenatjar el gran clàssic de Fincher”. El director creatiu de la peça ha estat Miguel Ángel Duo i el fotògraf, Biel Capllonch.

Algunes de les peces de CHINA per al festival han estat reconegudes amb premis i distincions, com els Laus, el Día C el Club de Creatius les medalles dels Film Festival Posters

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s