LIKE CHOCOLATE. THE SHOW, amb Iryna Parr, al Meam, aquest dissabte estrena

el

Text – Redacció-Premsa Like Chocolate, The Show. Fotos – © Cyril Fussy – © Sven Creutzmann – © Elisa Bess. 

Iryna Parr presenta a Barcelona el seu disc de debut, Like Chocolate, enregistrat entre L’Havana, Londres i Miami amb músics de la factoria Buena Vista Social Club. Es tracta d’un repertori —interpretat al Teatre Miramar de l’Havana l’abril de 2014— de jazz, blues, soul i swing amb reminiscències cosmopolites, aires de cabaret i arrels cubanes, on també hi tenen cabuda el pop i la rumba.

choc cartell

Ara, la seva versió escènica, Like Chocolate. The Show, arriba al MEAM on sonarà cada dissabte a les 21.30h fins el 25 d’abril. L’entrada al concert inclou una degustació gourmet de vins, formatges i xocolates i una visita guiada al MEAM.

© Cyril Fussy
© Cyril Fussy

TALLER DE MÚSICS

La cantant i compositora ha rebut el suport del Taller de Músics en la seva estrena a Barcelona. Acompanya la seva posada en escena —dissenyada específicament per al MEAM—, amb vuit músics d’aquí i de més enllà de les nostres fronteres i tindrà com a artistes convidats a l’espectacle a estudiants del Taller. D’origen o formació catalana són Marc Sort (saxo, clarinet i flauta), Pere Enguix (trombó i acordió), Raúl del Moral (guitarra i percussió), Isaac Coll (baix) i Leo Torres (trompeta i fiscorn). S’hi sumen el cubà Mel Seme (bateria i guitarra), el brasiler Alan Sousa (percussió i bateria) i el rus Artashes Aslanyan (piano i teclats).

IRYNA PARR

© Sven Creutzmann
© Sven Creutzmann

Iryna Parr, nascuda a Bielorússia, ha rebut formació musical clàssica des dels sis anys, que va completar als Estats Units, França i Anglaterra. Després de 14 anys de sòlida carrera professional en el camp de la producció musical, Iryna Parr s’aventura amb un nou projecte artístic. Deixa enrere la gerència de grans orquestres, com la Filharmònica de Moscou, xous de Broadway com West Side Story, Slava’s Snowshow, i gires internacionals de companyies com Les Ballets Trockadero de Monte Carlo o el Cirque Eloize, per llançar-se a la creació i a la interpretació musical.

CALENDARI DE CONCERTS

LIKE CHOCOLATE. THE SHOW

Fins al 25 d’abril de 2015

© Elisa Bess
© Elisa Bess

Funcions (a les 21.30 hores):

Dissabtes 7, 14, 21 i 28 de març

Dissabtes 11, 18 i 25 d’abril

Estrena: 14 de març a les 21.30 hores.

MEAM [Museu Europeu d’Art Modern]

C/ Barra de Ferro, 5. Barcelona

Preu de l’entrada: 20€

* Inclou visita al MEAM, i degustació gourmet de vins, formatges i xocolates.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s