Maife Gil: “Jo definiria “Cremats” com una comèdia d’enredo”

Text i Fotos – Albert Roca.

L’hem vist en molts papers, en el teatre i la televisió, en series d’audiència. Ara la poguem gaudir en viu i en directe amb tota la gran comicitat en l’obra “Cremats”, en la que interpreta el paper de la Isabel que defineix ella mateixa com “se pone el mundo por montera”.

mayfe 1

Preg. Ara, de nou en el teatre en una comèdia

A mi m’agrada molt fer comèdia. Jo de molt jove ja feia vodevils francessos i catalans… en uns moments de censura, en els que només podies ensenyar una miqueta de cuixa, i d’ estomac, i no es podien dir certes coses. Tot això ha canviat, afortunadament.

Preg. Els tems han canviat, però ara no estem per gaires alegries

Estem vivint uns moments molt durs, tot i que npensa que jo ja vaig viure una postguerra dura, però no em vaig adonar gaire ja que era molt jove. Ara sí que veig l’abast de la situació.

mayfe 3

Preg. Com definiries “Cremats”

Jo la definiria com una comèdia d’enredo, tot i quie potser al director Roger Peña no li agradi gaire l’expressió. Hi passen moltes coses, i unes persones sortiran del teatre pensant que s’han divertit i altres reflexionaran sobre temes com la doble moral.

Preg. T’agrada el teu personatge, t’hi sents identificada?

La Isabel és una dona que es posa “el mundo por montera”. I fixa’t que un cop he arribat a la meva edat és el millor moment de fer el que vols, encara que hi ha una cosa que no voldria mai, que és la de deixar de treballar, ja que és la meva vida: els meus pares eren actors i quan no ho tinc ho trobo molt a faltar.

mayfe 2

Preg. Has citat que en l’obra pot parlar de la doble moral. Hi ha altres temes?

L’obra també toca el tema del bilingüisme…..i és la realitat: la realitat catalana és el bilinguisme.

 

Més informació i venda d’entrades “Cremats”:

http://www.teatreapolo.com/cremats/

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s