“T’estimo però no tant”, al Teatre Gaudí: una comèdia entretinguda, amb un repartiment en estat de gràcia

Text – Albert Roca. Fotos – Teatre Gaudí.

Des de fa ja uns mesos, amb diferents prorrogues, el Teatre Gaudí acull l’obra “T’estimo però no tant”, la versió catalana revisada i actualitzada de l’obra de José Luis Alonso de Santos “Pares y Nines”.

testimo 4

Dirigida per Miquel Murga, l’obra està protagonitzada per Josep Linuesa, l’informàtic Fede, Ferran Castells -el professor d’institut a l’atur Robert i la Mónica Corral, la veïna Nines.

Els dos personatges masculins, amb experiencia ben reeixida, protagonitzen els primers moments de l’obra, amb el combat ben divertit entre dos homes madurs, i en els que especialment el Fede ha de consolar al recentment separat Robert, plé de neures, per superar la separació de la Carmeta, anteriorment parella del mateix Fede.

Una vida anodina que canvia amb l’aparició de la jove Nines, que modificarà de cap per avall la situació donant joc a molts moments pel divertiment i també de romanticisme, sota l’ambientació de les cançons de SAU.

testmo 2

En uns moments on no acabem de sortir de la crisi “T’estimo però no tant” és una bona medecina, ja que partint d’una història ben senzilla en la que es veu venir el clàssic triangle amorós, podem trobar molts elements no tan allunyats de nosaltres i en els que en el fons o no sempre esperem que hi hagi una veïna, o també veí, que faci transformar-ho tot aquesta tendencia negativa.

testimo 3

L’èxit del plantejament es consolida a través de la interpretació dels actors, amb el Ferran Castells i Josep Linuesa ben coneguts per nosaltres amb anteriors aparicions en televisió, teatre o cinema, i la sorpresa, la jove actriu Mónica Corral, que amb la carta guanyadora d’entrada de la seva bellesa ho corrobora amb el conjunt de sentiments i emocions que desperta amb la seva interpretació i que confirma la temptació enorme que poden tenir els dos veïns.

CARTELL_TPNT_OK

El públic arriba a l’obra amb complicitat i surt amb un somriure ben obert després d’haver vist aquesta comèdia, que convida a repetir altres cops a l’acollidor Teatre Gaudí.

Informació i venda d’entrades:

Teatre Gaudí

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s