‘Nico&Sunset, la sèrie», una «Première» sobre rodes

Text – Redacció-Premsa «Nico&Sunset, la sèrie». Fotos – Albert Roca.

Aquest passat dilluns l’Antiga Fàbrica Estrella Damm va acollir la «Première» de «Nico&Sunset, la sèrie» que ja es podia veure des del mateix dilluns.

nico por

Els actors principals de la serie van arribar de manera espectacular, en sidecars, encapçalats per Oriol Vila i Raquel Salvador, actors i creadors de la sèrie i Joan Bacardí, actor i membre de l’equip.

sunset 1 sunset 2 sunset 3 sunset 4 bis sunset 5 sunset 6 sunset 7

Tot seguit va començar el photocall, on van ser presents molts convidats del món de la música, el teatre, el cinema i la televisió: Miki Esparbé, Marc Clotet, Fèlix Pons, Juanjo Saez, Carlota Olsina, Javier Beltrán, Marc Rodríguez,Alain Hernández, Ruth Llopis, Les Mamzelles, Jordi Busquets, Carles Flavià, Olalla Moreno, Aida Oset, Marc Martínez, Octavi Pujades, Mónica Van Campen, entre molts altres.

nico 4
Carlota Olsina
Carlota Olsina
nico 6
nico 7
Ruth Llopis, que recentment l'hem vist a la serie "El crac", que emet TV3
Ruth Llopis, que recentment l’hem vist a la serie «El crac», que emet TV3
nico 8
nico 11
nico 12
nico 14
nico 17
nico 18
nijco 15
nico 2
Martina Borràs, en el seu primer "photocall". En la serie interpreta a Martina, la millor amiga de Primo Misha en el col·legi.
Martina Borràs, en el seu primer «photocall». En la serie interpreta a Martina, la millor amiga de Primo Misha en el col·legi.
nico 9
L'actiu Mónica Van Campen
L’actiu Mónica Van Campen
Les Mamzelles
Les Mamzelles

Nico&Sunset és una smart sèrie rodada íntegrament amb dispositius mòbils, còmica, insòlita, romàntica i enginyosa què, capítol rere capítol, fa seva la frase que “la imaginació tot ho pot”.

Oriol Vila i Raquel Salvador signen l’escriptura de guions, la selecció d’actors, la direcció artística, les músiques i l’edició de la sèrie. Juntament amb ells, Joan Bacardí és el seu home imprescindible.

nico 1

Nico&Sunset aposta per fer un valor d’aquest sistema de rodatge i acaba convertint el telèfon mòbil en, pràcticament, un personatge més dins de la sèrie. És la història d’amor de Nicolai i Suzette, una parella artística que lluita per obrir-se un forat en el món de la música a Barcelona. Les diferents ambicions de cadascun d’ells, el desgast propi de la vida en parella i l’arribada de Primo Misha els posarà a prova en cada capítol.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s