Ruth Llopis… tota una “CRAC”

Text i Fotos – Albert Roca. 

Ella és Ruth Llopis, una guapíssima menorquina que veu com el somni que tenia de petita, obrir-se camí en el món de la interpretació es realitza poc a poc. L’hem vist a la televisió amb recordats programes com “Pop Rapid”, en el teatre amb l’exitosa “El Rei Borni” que continúa la seva gira. El passat dilluns va tenir una petita però estelar aparició en la serie “El Crac”, de TV3, que no va deixar indiferent a ningú. De tot això ens en parla a l’entrevista.

rut 1 por 2

-Preg. Quan sorgeix el teu paper en “El Crac”

Gracies al Rei Borni. El Joel Joan i l’Hector Claramunt van venir a veure l’obra quan estavem a la sala Flyhard, mesos després buscaven actriu per la seva obra al Romea, Venus in furs i van pensar amb mí per fer les proves, però el Rei Borni anava a Madrid aquell estiu i no hagués pogut ni fer les representacions. Jo en tenia moltes ganes, el paper era un carmel! Els vaig dir que volia treballar amb ells i ja em van dir que tenien altres coses i així va sortir lo del Crac. Inicialment vaig fer la prova per un altre paper i finalment em van donar el de Laura, la dona del Nico (Miki Esparbé). Meravella, (jajaja) ja que amb el Miki som amics des de fa anys, ens entenem molt bé i també fem de parella en El Rei Borni. És un gust treballar amb gent que coneixes tan bé.

-Preg. Aleshores tens el paper i fas una escena….

Amb nú, sí. Quan vaig llegir-ho, amb la meva repre ho vam estar parlant, No m’havia despullat mai treballant! I em feia cert pudor. Peró l escena esta molt cuidada i es divertidíssima. jo em deia a mi mateixa per convence’m, tot i que en principi no em feica gràcia per timidesa: “val Ruth, sortiràs en pits a la sèrie, no passa res, no passa res”.

-Preg. I com has vist a Joel Joan director

Joel Joan es un màquina! Está en tot i t’ajuda moltíssim, es un gran company-partener-director i juntament amb l’Hector fan un pack perfecte . Em van cuidar molt.

rut 5 bis

-Preg. De manera genèrica, quins papers t’agrada fer

Dolenta, dolentíssima (jajajajja). A El Rei Borni, el meu personatge d’aparença amigable i dolça, demostra que les aparences enganyen, es una tia que no sap ben bé el que vol i vetlla pels seus interessos de vegades bastant sinistres. M’encanta!.La Sandra i jo ens em fet molt amigues (jajaja) El Marc Creuhet es un geni a l’hora de trasmetre’t el que vol pel personatge i em va ajudar moltíssim a trobarli colors i matisos. Aquests tipus de personatges son molt més interesants.

-Preg. I quin és el teu gènere preferit

M’encanta la comèdia, la bona comèdia i la prefereixo com a gènere. “El Crac” “Pop Ràpid” en son exemples. M’agrada la comèdia àcida, l’humor negre. També es meravellós poder riure’s d’ un mateix, i ho borden el Joel Joan i Roger Coma. És fantàstic.

-Preg. De petita ja volies ser actriu?

Pot sonar a tòpic però en el meu cas és molt clar ja que el meu pare, Blai Llopis, és actor, i la meva mare també va estudiar a l’Institut del Teatre. He viscut assajos de la meva mare de petita i m encantava fer el pallasso per casa (jajaja). Amb 14-15 anys vaig protagonitzar la meva primera obra de teatre a Menorca, i no em pensava que pogués fer-ho! Em va encantar! A partir de llavors volía fer mes coses i estudiar teatre.

rut 2 por

-Preg. Ens pots comfessar algun defecte

Mmmm, tinc molts, però potser reconec que sóc massa controladora amb mi mateixa i també previnguda i em juga a la contra en aquesta feina . Moltes vegades m estimo mes no dir res a ficar la pota, i com a la vida, aquesta feina es per ficar la pota! (Mho repeteixo sovint) Abans si que em llançava a la piscina sense tanta por ni “ mandangues” i mica en mica he anat agafant mes por. M’agradaría tornar a tenir l’innocència d’aleshores.

-Preg. Et tornarem a veure a “El Crac”

Ja m’agradaria. Quan vaig acabar de rodar li vaig dir al Joel Joan “si hi ha segona temporada compteu amb mí, eh, que ja tinc la trama (jajajja). M’ encantaría!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: