El debut teatral de Mónica Corral a “T’estimo, però no tant”, al Teatre Gaudí de Barcelona

Text i Fotos – Albert Roca. 

El proper 12 de novembre el Teatre Gaudí acull l’estrena de la comèdia teatral “T’estimo, però no tant” interpretada per Josep Linuesa, Ferran Castells i… Mònica Corral, dirigida per Miquel Murga.

Una jove actriu, de 25 anys, amb molta experiència en el món del cine, televisió, publicitat i fotografia. Ha tingut el plaer de protagonitzar una pel·lícula de cinema fantàstic “NefiliM. El Origen” amb el director català i mestre Joan Frank Charansonnet.

Ha tingut el plaer de protagonitzar el capítol de la Websèrie catalana “Solisombra” de Joan Capdevila.

També he protagonitzat diversos Spots publicitaris per marques conegudes com a “Axe”, “Orange”, “H&S Bourbon”…

Ha fet una diversitat de videoclips amb diversos grups musicals, com per exemple “La Unión”, “Toni Yonki Love”, “Adrian Milena”…

Ara està molt il·lusionada ja que aquesta obra és el seu debut en el teatre per la porta gran, amb el divertit personatge de Nines, que porta de bòlit als dos nois de l’obra.

De tot això i més coses ens parla en aquesta entrevista.

moinca 2 por copia 2

-Quan vas començar en el món del modelatge?

Vaig començar molt jove, amb 14 anys i he anat aprenent amb el pas del temps, fins a dia d’avui. Ho porto de manera innata, però sense deixar de banda els estudis, com en el seu moment em va aconsellar la meva mare, per cert, l’estimo molt!!!.

Sempre vaig alternar els estudis amb la meva il·lusió i passió que és la interpretació. Actualment sóc mestre, i vaig poder treure’m Magisteri Infantil i Magisteri Primària, la doble titulació. A l’any següent vaig treure’m el Màster d’educació Especial, que també m’apassiona.

Durant tot aquest temps, continuava fent de model i d’actriu i notava que em faltava alguna cosa més relacionada amb la interpretació i per això vaig estudiar una diplomatura d’interpretació davant de càmera.

-Per ser actor-actriu, és important tenir una formació com la que tens?

Ser actor – actriu no és una tasca fàcil, però és cert que per ser un bon actor, cal molta formació, reciclatge, experiència, vivències i passió.

Jo porto molts anys estudiant, formant-me i penso fer-ho durant tota la meva vida, perquè com més aprenem, més sabem i tot això implica riquesa personal per la vessant professional i personal.

monica 7 por

-Com valores el món de la publicitat?

Per mi ha estat molt positiu, ja que gràcies a la publicitat he après moltes coses, bones i dolentes, però moltes coses. A vegades pot arribar a ser cruel, ja que moltes vegades només ets un ets un físic i prou.

Però el més important és que pots agafar molta seguretat, força davant les crítiques i davant de les negatives, ja que són molts “NO” els que et diuen quan no et seleccionen als càstings que hi vas amb tanta il·lusió. El que sempre he tingut clar, és que has de ser forta i destacar en el que vals, en el que ets, sabent que tard o d’hora a algú li agradaràs i has d’apartar-te una mica dels comentaris negatius.

Fixa’t que jo sóc una dona amb corbes i m’han arribat a dir que estic grassoneta, en algunes agències.

-Quan arriba la proposta de protagonitzar “T’estimo, però no tant”?

M’havien sortit oportunitats molt interessants que no havia pogut agafar per la feina de mestra, per la incompatibilitat d’horaris. Però un dia va aparèixer el Miquel Murga, que m’ha ajudat a demostrar la meva professionalitat com a persona i actriu vers el teatre. “T’estimo, però no tant” és una comèdia superdivertida. El meu personatge és Nines, una guia turística de 22 anys, que constantment va al pis del Fede (Josep Linuesa) a dutxar-se, i aquest el comparteix amb el Robert (Ferran Castells).

El meu personatge els aporta molta alegria i felicitat i també aquella il·lusió per agradar i sentir-se especial. Ells perden el “cul” per la Nines i es viuen situacions molt divertides, de molta comèdia.

moinca 9

-I en quins aspectes connectes amb el teu personatge?

Nines és una noia molt esbojarrada i alegre, i jo sóc molt així. En el grup d’amics, amb la família i companys sempre els aporto el somriure, les bromes, la il·lusió amb l’objectiu de retrobar-nos amb aquella faceta que tots portem a dintre: ser nens i innocència pura. M’agrada riure’m de la vida i de mí mateixa. Hem de ser feliços i gaudir molt.

– Com et definiries com actriu?

Sóc molt polifacètica, i tinc moltes ganes d’aprendre. Em considero una persona i actriu molt positiva i alegre. Em prenc els papers amb molta seriositat. Sóc molt perfeccionista i exigent i m’agrada gaudir de totes les ofertes que m’arriben, ja sigui de cine, televisió, teatre, fotografia…

moinica 4

-Per finalitzar, vols afegir alguna cosa mes?

Agrair-te l’oportunitat de fer l’entrevista amb tu, Albert Roca, i fer arribar la meva experiència i felicitat a la gent.

També volia comentar que em podeu seguir a la meva pàgina del Facebook, on trobareu informació de la feina que faig, de les estrenes… :

Link:

https://www.facebook.com/pages/M%C3%B2nica-Corral-Rodr%C3%ADguez/893217964029137?ref=hl

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s