Freixenet celebra el seu centenari al Liceu

Text -Redacció-Premsa Freixenet. Fotos  © A Bofill

Aquest passat diumenge 19 d’octubre, Freixenet va celebrar el seu Centenari al Liceu de Barcelona amb l’actuació de l’Orquestra Simfònica de Freixenet de l’Escola Superior de Música Reina Sofia.

Foto © A Bofill
Foto © A Bofill

El Liceu es va omplir de personalitats rellevants de la cultura, la política, el món empresarial i de col·laboradors del Grup Freixenet.

Foto © A Bofill
Foto © A Bofill

Els convidats van gaudir del Concert per piano i orquestra en Fa Menor, op. 21 número 2 de Frédéric Chopin, amb Martín Garcia com a pianista, i de la simfonia número 8 en Sol Major de la op.88 d’Antonín Dvorak, ambdues dirigides pel director d’orquestra Josep Pons.

Es va gaudir d’un concert extraordinari pel repertori i per un ambient immillorable. Tot per festejar els cent anys de la primera ampolla de cava Freixenet.

L’Orquestra Simfònica de Freixenet, que treballa per contribuir al panorama nacional i internacional de les orquestres simfòniques, ha proporcionat formació i projecció a més de quatre-cents joves músics prometedors. Amb el mecenatge de Freixenet, l’orquestra i els seus joves treballen per tal d’assolir l’excel·lència i complir el seu somni, dedicar la seva vida a fer música i fer-la a la perfecció.

Així doncs, en aquests cent anys d’història, Freixenet sempre ha mantingut una relació estreta amb el món de les arts. Col·laborar amb aquesta iniciativa suposa convertir l’esforç patrocinador en una inversió molt rendible pel nostre país.

Al final del concert, els músics van homenatjar el president d’Honor Josep Ferrer ja que la cel·lebració del centenari coincidia amb el seu aniversari.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s