Maria Dolors Rubió, l’amor als colors de la vida, a la Galeria Àgora 3 de Sitges

Text i Fotos Albert Roca.

Un dels alicients de pintar per part de molts pintors és el seu allunyament d’una professió, d’un tret essencial. Pintar es converteix en una forma de viure, una forma de veure les coses que es trallada en aquest àmbit formal d’un quadre. La pintora sitgetana Maria Dolors Rubió, és un bon exemple. En persona és álegre, vitalista, gran conversadora, que en un determinat moment pot oferir-te una sorpresa i així ho podem veure en els seus quadres, dels que veiem la seva obra més recent a la història galeria sitgetana Àgora 3, fins al 22 de setembre.

maloles 2

La mostra està integrada per 25 quadres, amb temàtiques ben diverses, però unides amb una llum especial, un vitalista colorista, ple de combinacions.

Sitges, que tant s’estima, el podem veure en els quadres del Cau Ferrat –com a homenatge per la seva esperada reobertura-, la Biblioteca Santiago Rusiñol, la Punta de Sitges mil cops retratada i mil cops redescoberta i el Palau Maricel. Tampoc hi falten les marines, els patis marroquins i unes sorpreses, totalment novedoses, les cadires decorades i pintades amb l’univers de colors i detalls de l’artista i el díptic, amb dos quadres que tenen vida pròpia de manera independent i units agafen una força molt especial.

maloles 1

Un consell per visitar la mostra, no perdre’s cap detall, a Maloles Rubió li agrada jugar, li agrada afegir diferents detalls i objectes.

I en aquest joc i caràcter interactiu en la mostra, al llarg de la mostra hi haurà activitats setmanals participatives, amb un concert, activitats per nens i una xerrada sobre el món de l’art. La primera, demà dissabte, a les 19’30 h. on la pintora realitzarà un nou quadre, en viu i en directe, davant el públic.

ma bis

La mostra de Maria Dolors Rubió es va inaugurar el passat divendres 22 d’agost, i va comptar amb els parlaments de la historiadora d’art  Beli Artigas i el crític d’art, el Dr. Carlos González, que van remarcar la seva visió de la vida, a través dels colors, i amb multitud de detalls, que ens aproximen a una persona positiva i gran conversadora.

maloles 4 maloles 3 maloles 5

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: