Concert solidari: Manel Fuentes i Vicky Peña amb Gerard Quintana & Xarim Aresté, Pablo López, Delafé y Las Flores Azules, Elena Gadel, DeuDeVeu, OBK, Joan Masdéu, Manu Guix, Guevara. Luz de Gas: 19 juny, 21h.‏

el

Text – Redacció.

L’associació El Tamariu organitza un concert solidari demà dijous 19 de juny a les 21 hores a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Aquesta entitat, que treballa en benefici de les persones amb dificultats mentals, et porta el bo i millor de l’escena espanyola en un concert únic. Gerard Quintana amb Xarim Aresté, Pablo López, Delafé y Las Flores Azules, DeuDeVeu, Elena Gadel, Joan Masdéu, OBK, Guevara i Manu Guix, artistes que es podran veure dalt de l’escenari.

tamariu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s