Jordi Martínez i la relació entre planetaris al Teatre Poliorama

Text – Albert Roca. Fotos – Xtrategium. 

Amb el Segle XXI que ja circula en l’equador de la primera década hi ha coses que ja succeeixen des de l’inici dels temps immemorials, i els religiosos acèrrims ho remetran ni més ni menys que a Adam i Eva: les relacions de parella. Unes relacions de parella d’amor i desamor, o viceversa, en les que s’han arribat a dir coses com que “Els homes són iguals” i “a les dones no hi ha qui les entenen”.

Una bona manera d’esbrinar el misteri va ser amb el best-seller de John Gray “Els homes són de Mart i les dones de Venus”, que van llegir ni més ni menys que 50 milions de persones. Aquest manual instructiu ha agafat forma teatral al Teatre Poliorama, amb l’autor Paul Dewandre, l’adaptació de Paco Mir, la direcció d’Edu Pericas, i el millor dels protagonistes possibles, l’actor Jordi Martínez.

cartell venus

Quin home no s’ha preguntat algun cop per què la seva dona té necessitat 365 dies l’any de passar hores al telèfon parlant amb la seva mare, fins i tot els dies que acaba d’estar amb ella? Quina dona no s’ha sentit decebuda pel seu marit perquè no li diu “t’estimo” 20 cops al dia?

Aquestes són algunes de les preguntes que Jordi Martínez vol respondre, o preguntar, amb el fet que precisament ell està situat en el planeta Marcia.

Jordi_Martinez_060 copia

La rialla està assegurada, accentuada especialment quan l’espectador recorda coses que ha viscut en altres o l’actual parella, i amagant una mica el cap quan els trets apunten a coses que ha protagonitzat l’invisible espectador.

Jordi_Martinez_045 copia

Tots són reconeguts amb una especial acidesa i que són mostrades de manera magistral per Jordi Martínez, un actor versátil, que combina el text, la gestualitat mímica, les seves expressions i un ritme escènic, del que ja hem vist amb la seva trajectòria teatral.

Una obra recomanable, per anar sol, o millor inclós acompanyat, ja que un cop han tornat “en tu casa, o la mia, o la nuestra”, poden recordar el que ha dit el mestre Martínez i potser entendre’s una mica millor. I en aquest cas hi ha un deure… tornar al Poliorama per comprendre que no està gens malament que puguin conviure persones d’altres planetes. Si fossin del mateix planeta tot seria més avorrit no?.

Informació i venda d’entrades

Jordi_Martinez_224 copia

http://www.teatrepoliorama.com/es/homesmart/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: