Elegibó Sitges, la «Batucada» Simfònica

Text i Fotos – Albert Roca. 

Enmig d’una gran expectació Elegibó Sitges va presentar el passat divendres el seu espectacle Ikobé davant de vora un miler de persones al Teatre Prado amb un èxit rotund de crítiques.

elegibo actuacio 2 elegibo actuacio elegibo ball

El públic va gaudir d’un directe potent amb una posada en escena espectacular on la percussió es fon amb guitarra, baix, vents i veu per tal de donar un gir a allò que estavem acostumats a veure en relació a la «batucada». Quelcom de més musical i festiu i que fa que aquesta fòrmula pugui arribar a una audiència molt més àmplia.

elegibo  final

Així ho ha demostrar un públic completament entregat que no va poder parar de cantar la lletra de totes les cançons, en especial en el moment en que la cantant Lucrecia, que amadrinava l’acte, va fer  la seva aparició en l’escenari, amb el seu tema «Mi Gente», on va dir que l’havia composat a Sitges.

elegibo lucrecia

Un altre dels convidats de luxe va ser el cantant Ramon Mirabet, on se li va fer una introducció recordant que havia actuat al carrer a la porta del Palau Maricel. Mirabet, totalment entregat i engrescat va interpretar  la cançó «Color esperanza», de Diego Torres.

elegibo ramon

En paraules de Rafa Garcia i Marc Macià, els directors d’aquest projecte musical, «Ikobé es fruit de 4 mesos de treball intens en els que hem d’hagut d’aprendre a adaptar la melodia a allò que ja fa 10 anys que fem, percussió, i no ha estat senzill doncs, en ser un producte tant poc extés, no existeixen massa referències d’on es pugui extreure coneixement o enmirallar-nos-hi, tot i que potser les bandes de Salvador de Bahia serien el més semblant a allò que hem presentat amb Ikobé. A més, en aquests moments, estem preparant un parell de temes propis i això sí que és una bona feinada!».

Marc Macià, llegint uns agraiments als que van fer possible tot aquest projecte, que malgrat portar pocs mesos, ja té molta força.
Marc Macià, llegint uns agraiments als que van fer possible tot aquest projecte, que malgrat portar pocs mesos, ja té molta força.

Els entusiastes d’Elegibó van tenir més oportunitats per gaudir-los durant les dues rues del Carnaval de Sitges, on van interpretar al carrer, damunt de carrossa, tots els temes del seu espectacle, amb el resultat idèntic d’un públic entusiasmat! Música de qualitat, ball i un ambient espectacular… De ben segur que Elegibó pujarà a molts escenaris d’arreu aquest estiu.

Elegibó, en les Rues de la Disbauxa i l'Extermini.
Elegibó Sitges, en les Rues de la Disbauxa i l’Extermini.

MÉS INFORMACIÓ:

https://www.facebook.com/elegibo.sitges/info?ref=ts

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: