El musical «Boig per tu» homenatja a Carles Sabater, en els 15 anys de la seva mort

Text – Albert Roca. Fotos – Carlos Ferriz-Premsa Boig per tu.

El passat 13 de febrer es van complir 15 anys de la desaparició del cantant CARLES SABATER. Des del musical BOIG PER TU, que es pot veure fins avui diumenge al Teatre Barts, se li va retre un petit homenatge al que va ser membre fundador i vocalista de SAU. La productora de l’espectacle, SILENCIO RODAMOS, va convidar personalment tots els familiars i amics de Carles Sabater a assistir a la funció especial.

boig per tu

El director del musical «Boig per tu», Ricard Reguant, al final de la funció, va pujar a l’escenari i va llegir un emotiu escrit, on va recordar la gran humanitat de Carles Sabater, amb detalls de les funcions que feia on sempre estava amunt i avall. Amb una emoció que va posar la pell de gallina, va acabar el seu escrit convidant al públic a posar sobre l’escenari una flor en memòria del mític cantant que mai hem oblidat.

Carles Sabater i Sau

Dos dies després de la mort de Carles Sabater, es dissolia el grup Sau. Enrere quedava una discografia de més d’onze títols i una prometedora carrera dins del pop rock català.

BOIG PER TU, un musical d’èxit

boig 2

Boig per tu  està dirigit per Ricard Reguant i protagonitzat per Neus Pàmies, Roger Borrull, Pol Nubiala, Òscar Monclús, Joan Olivé, Carla Mercader, Cristina Murillo, Lidia Ibáñez, Mònica Macfer, Júlia Creus, Ferran González, Roc Olivé, Arnau Lobo i Xènia Reguant.

La direcció musical està a càrrec de Pep Sala, membre fundador de SAU.BOIG PER TU explica com un grup de joves que es troben quan just ha acabat el curs escolar, encaren un estiu en el qual les circumstàncies els posaran enfront d’un món nou, el pas a una certa maduresa que els marcarà en un futur. Desenganys amorosos, reafirmació de l’amistat i el retrat d’una joventut que existeix i que molt poques vegades és descrita en teatre o cinema: la joventut sana i positiva, allunyada de l’alcohol i les drogues; la que estudia, la que busca un lloc en la societat, la que utilitza el sentit de l’humor com a antídot de la malenconia i la tristesa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: