“La Familia Irreal” a TV3, el dia de Reis

Text – Redacció-TVC.

El dia de Reis arriba un regal que ningú no es pot perdre, “La Familia Irreal”. La comèdia musical, escrita per Jordi Ventura i Joan Lluís Bozzo (amb la col·laboració dels guionistes del programa,  Joan Rufas,  Pau Escribano i  Jaume Buixó), imagina el futur de la monarquia a partir dels personatges de la família reial.

failia irreal

Els personatges de la família reial del programa d’humor «Polònia» se’n van al teatre per representar una comèdia esbojarrada on la sàtira i la ironia es combinen amb números musicals i en la qual podrem veure com se’n surt la nostra monarquia com  una família real.

La Casa Reial ha estat desposseïda de tot privilegi i implantada sense concessions a la societat actual, esdevenint una família real que suporta, com totes, el pes de la crisi, l’atur ferotge, el venciment de la hipoteca i els abusos dels que manen. Partint d’aquest plantejament i al ritme d’una trentena de temes musicals fets per a l’ocasió, els vuit protagonistes d’aquesta història narren les peripècies d’una família molt peculiar. Entre les seves vicissituds com a comuns mortals, s’han intercalat els problemes que han afectat la Casa Reial durant els últims temps: l’accident de Froilán, la cacera del rei o el “cas Urdangarín” són alguns dels episodis que han traslladat a l’escenari els creadors de l’obra.

La banda sonora abasta un ampli espectre musical i reuneix gèneres tan diferents com la cobla i el sirtaki, i també referents fàcilment identificables pel públic de totes les generacions – des d’un tema de Queen a una cançó d’Els Amics dels Arts, passant pel musical Evita o les cançons de Joan Manel Serrat.

«La Familia Irreal» es va estrenar el 8 de novembre del 2012, i més de 150.000 espectadors ja han passat pel teatre a veure-la. El 14 de març del 2013 l’espectacle va celebrar la funció número 100, amb la participació especial de personatges de «Polònia» i «Crackòvia».

Aquest 6 de gener acaba les representacions al Teatre Victòria.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: