Fum, de Josep Maria Miró, arriba a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya

el

Text – Redacció-Premsa TNC. Fotos – David Ruano-Paco Amate.

Fum, escrita i dirigida per Josep Maria Miró, és una producció del TNC i Bitò Produccions que s’estrena a la Sala Petita del TNC amb un repartiment format per quatre grans actors: Joan Carreras, Carme Elias, Lluís Marco i Anna Sahun.

Foto David Ruano
Foto David Ruano

A Fum, dues parelles coincideixen en un hotel d’un país estranger en el qual hi ha hagut un esclat de violència. Aquesta trobada posarà de manifest els fràgils equilibris que quatre existències abocades a una espiral de mentides i traïcions. Fum és l’última obra de Josep Maria Miró, un autor de ja ha destacat amb obres com Gang Bang, El principi d’Arquímedes o Nerium Park i que ara desplega el seu talent per generar un viatge de gran intensitat poètica i ideològica i un ineludible compromís amb el seu temps.

L’estrena serà el pròxim dimecres 18 de desembre i es representarà fins al 26 de gener a la Sala Petita del TNC.

Sinopsi

Dues parelles –una de jove i una que ja no ho és tant– coincideixen a l’hotel d’un país estranger, en el qual hi ha hagut un esclat de violència. Durant tres dies, es veuran obligades a estar-s’hi recloses, ja que s’han extremat les mesures de seguretat a la zona. L’Àlex i l’Eva acaben d’arribar al país, il·lusionats pel que els hi espera. En Jaume i la Laura fa anys que hi viuen confortablement i ara els han recomanat que és millor allotjar-se en un lloc segur i agafar el primer vol quan es torni a obrir l’aeroport.

Aquesta trobada posarà de manifest els fràgils equilibris de quatre existències que es veuen abocades a una espiral de mentides i traïcions. El conflicte de l’exterior acaba semblant una anècdota circumstancial que tanmateix pesa com una llosa indefugible sobre aquestes identitats empeses a redefinir-se durant tres dies i dues nits. Cap d’ells té gaire clar cap on anirà la revolta que hi ha a fora, però tampoc la que ha començat dins seu.

Josep Maria Miró és l’autor d’obres com Gang Bang, El principi d’Arquimedes o Nerium Park. La capacitat d’aquest dramaturg per generar viatges emocionals de gran intensitat poètica i ideològica respon a un ineludible compromís amb el seu temps.

Foto Paco Amate
Foto Paco Amate

L’estrena serà el pròxim dimecres 18 de desembre i es representarà fins al 26 de gener a la Sala Petita del TNC.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s